سلام
من قالب 1.6 دارم كه مي خواهم تستش كنم. اما با توجه به اينكه مامبو لرن شروع به انتشار جوم 1.6.2 نكرده از دوستان خواهش دارم جوملا فارسي شده مورد تاييد معرفي كنند تا من بتونم كارم را انجام بدم.
ممنون

سلام
من قالب 1.6 دارم كه مي خواهم تستش كنم. اما با توجه به اينكه مامبو لرن شروع به انتشار جوم 1.6.2 نكرده از دوستان خواهش دارم جوملا فارسي شده مورد تاييد معرفي كنند تا من بتونم كارم را انجام بدم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تا کنون هیچ تیم رسمی جوملا 1.6 رو ترجمه نکرده، اگر موردی رسمی باشه، در joomla.org معرفی خواهد شد.
در اینترنت جستجو کنید ف دوستانی هستند که این نسخه رو ترجمه کردند، اما ما صلاحیت تایید و یا رد اون ترجمه ها رو نداریم.
من مي خواستم از جومينا استفاده كنم ولي تقريبا 99 درصد دوستان گفتند خيلي داغونه.
حالا چرا مامبو لرن منتشر نمي كنه كه ما راحت بشيم؟ نسخه 1.6.2 هم كه اومد.علته اين همه تاخير چيه؟
سلام
تیم در حال بررسی و کار روی آن می باشد .
پیروز باشید
برای اینکه کارتون راه بیافته میتونید از فارسی ساز جوملا 1.6 استفاده کنید. من تست کردم زیاد جالب نیست اما کار راه اندازه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روش نصب هم مثل یک افزونه باید نصبش کنید
اگر یک ترجمه روان و نسخه پایدار و قابل اطمینان هستید منتظر نسخه تیم مامبو باشید.
البته یک نکته هم یادم رفت بگم:
اگر میخواید تست راست چین و rtl قالب رو انجام بدید میتونید در فایل xml زبان انگلیسی مقدار rtl رو به جای صفر یک بگذارید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)