سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: پاکسازی تایپیک ها

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاکسازی تایپیک ها

با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
    واقعیتش من یه درخواست کوچولو از مدیریت محترم دارم.من الان 3 ساله تو انجمن هایه گوناگون فعال هستم هستم.ولی تا حالا انجمنی به بی نظمی اینجا ندیدم
    اولا که هر کس رسیده یه تاپیک باز کرده و 2 خط توش نوشته و 1 نفر هم پاسخ داده تموم شده رفته.به نظر شما نباید بعد از مدتی این تاپیک رو حذف کنید و یه تاپیک جامع از مشکلات اساسی باز کنید تا به جایه 100 تا تاپیک 1دونه تاپیک باشه.آیا اینجوری بهتر نیست؟ ???
    و نکته دوم اینکخ همین بخش از سایت 27 تا صفحه داره.حالا بماند چنتا تاپیک توی هر صفحه هست.به نظر شما کسی که از dial-up استفاده میکنه میتونه این صفحه هارو باز کنه؟ :'(
    خوده من تازه کارم تو جوملا و دارم شروع میکنم به یادگیری. ولی واقعا با این بی نظمی که تو سایت هست هیچی نمیفهمم که باید اصلا از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا آدم زده میشه.
    فقط و فقط از مدیران یه خواهش دارم. تمامه این پاکسازی ها کاره 1 روزم نیست. ازتون خواهش میکنم رسیدگی کنید
    بازم عذر میخوام که اینجوری حرف زدم
    من فقط میخوام که این سایت پیشرفت کنه.من چنتا ایده واسه طرز صحیح چیدمان تاپیک ها و خوانا تر بودن مطالب دارم
    بازم معذرت میخوام که فضولی کردم.
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال

پاسخ : پاکسازی تایپیک ها

سلام دوست عزیز
    ورودت رو به اینجا خوش آمد می گم
    من اینجا مسئول نیستم اما به نظر من یه دلیل خوب و قانع کنند برای اینکه ازسال ها حرس نشند وجود دار او اون هم اینه که بر خلاف سایر فروم ها ارایل ها و مطالب و نکته هایی که در این فروم گفته می شه قدیمی نمی شوند و در هر لحظه ممکنه مورد استفاده کس دیگه ای قرار بگیره پس بر این مبنا سیاست فروم بر این شده به جز مواردی که مخالف قوانین فروم است هیچ کدام از ارسال ها پاک نشه
    شما برای اینکه جواب مشکلتون رو در ارسالهای انبوه تالار (که به عنوان آرشیوی بزرگ به حساب میاد و از نقاط قوت فروم است) پیدا کنید نیازی نیست تک تک ارسال ها رو بخونید و کافیه در قسمت حستجو مشکلتون رو جستجو کنید. و جوابهایی که قبلا برای اون مشکل در صورت وجود ذکر شده رو پیدا کنید

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال

پاسخ : پاکسازی تایپیک ها

دروود

ممنونم از sahama عزیز
    از شما هم ممنونم که ما رو نقد میکنید چون باعث پیشرفت ماست

دوست عزیز هر جایی برای خودش قوانینی داره و اینجا هم قوانین خاص خودش رو داره بهتر بود قبل از ارسال این پست سری به قوانین سایت میزدید متوجه میشدید که اتفاقاً این فروم از منظم ترین فروم های پشتیبانی هست
    نکته بعد راجب به سرعت اینترنت و ... تا جای که شده صفحات بهینه شده و شما با یک بار وارد شدن زمان بسیار کمتری برای بار دوم صرف خواهید کرد
    بابت حذف نشدن تاپیک ها تا جایی که امکان داشته باشه این کار بنا به دلایل بسیار زیادی انجام نمیشه از جمله این که کاربر جدیدی سوال رو میپرسه و پاسخ میگیره و برای کاربر جدید دیگری همون مشکل پیش خواهد امد ولی با یک جستجو میتواند به پاسخ برسد و دلیل دیگه احترام گذاشتن به کاربران و دلایل بسیاری دیگر ...

شاد و سلامت در پناه ایزد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)