-
پیشنهاد در مورد پشتیبانی بهتر
با سلام
من پیشنهاد میکنم که مامبو لرن مثل بقیه پشتیبان های opensource یک مدت زمانی برای جوابها بزارن مثلا
یک سری اعضا حق عضویت بدن و با دادن هزینه حداکثر زمان پاسخویی مثلا 30 دقیقه باشد
و به همین ترتیب سطوح مختلفی را تعریف کنید تا هر کاربری با هر سطح هزینه امکانات درخور هزینه اش را دریافت کند
مثلا برای کاربران درجه بالاتر(از نظر هزینه پرداخت شده بالاتر) رمز عبور سایتهاشون دست شما باشه و مشکلاتشون را هم حل کنید(می دونم که این سرویس را دارید)
برای کاربران عادی هم در صورتی که آنلاین بودید و وقت بود پشتیبانی بدید مثلا حداکثر 1 روز زمان برای پاسخ
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-08-2006 07:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیشنهاد در مورد پشتیبانی بهتر
کلا تو هیچ انجمنی ندیدم که جواب سوالی رو به این سرعت بدن!
همیشه یک یا دو مدیر توی انجمن در 24 ساعت هست حتی بارها من و اقای رادمهر تا ساعات 5-6 صبح تو انجمن بودیم و جواب دادیم!
ما بین کاربرامون فرق نمیزایم - همشون برای ما یکی هستند
در مورد پیشنهادتون بخش ویژه در حال آماده سازی هست ...
در مورد رمز عبور....
ما برای همه این کار رو میکنیم در صورتی که خودشون با راهنمایی های ما نتونند انجام بدن مدیران این کار رو انجام میدند
از توجهتون متشکرم
-
-
من می دونم شما به کاربرانتون زیاد می رسید.
من این پیشنهاد را برای بهتر کردن اوضاع مالی مامبولرن گفتم
لینک زیرو ببینید که با پشتیبانی های مختلف چه هزینه هایی می گیرن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
متاسفانه اکثر ایرانی ها نه علاقه ای دارند به این جور موارد نه همچین پولهایی رو میدند
ما ایرانی ها دوست داریم همه چیز مجانی باشه
حالا این شما این ما
بخش ویژه راه میافته ببینید چند نفر عضو خواهد داشت!
-
-
PersianIT عزیز قطعا هدف اعضای تیم بستر سازی لازم برای ادامه فرهنگ والای Open Source هست، تا همین جا هم تیم تقریبا منبع مالی مطمئن و قابل اتکایی نداشته. در مورد پشتیبانی هم همونطور که آقا محمد گفتن اگر میانگین بگیرید میبینید که خیلی از مواقع کمتر از 5 دقیقه کاربر جواب گرفته که این خودش میشه گفت در ایران بی نظیره.
-
-
سلام
من مدتی هست که مطالب این انجمن رو می خونم و تا امروز ضرورتی ندیدم که بخوام عضو بشم تا اینکه به این تاپیک رسیدم و لازم دیدم که به عرضتون برسونم خود من به عنوان یک کاربر حاضر نیستم حتی 1 ریال بابت عضویت نه تنها در این سایت بلکه در هیچ سایت و انجمنی پرداخت کنم حتی اگه مشکل غیر قابل حلی داشته باشم. . تا به امروز هم همه نرم افزارها ، آموزش ها و اطلاعاتی که از طریق اینترنت گرفتم مجانی بوده در حالیکه امکان پرداخت راحت از طریق مستر کارد رو هم دارم . حتی خیلی از چیزهایی که امکان مجانی به دست آوردنشون رو نداشتم ازشون صرف نظر کردم ... خواستم به اطلاعتون برسونم که نگاه به حدود 1455 عضوی که تا الان در سایت هست نکنید . اگه قرار به پرداخت حق عضویت و پول و اینجور برنامه ها باشه از این تعداد 20 نفر هم حاضر به پرداخت حق عضویت نخواهند بود. من چون تجربه چنین چیزی رو دارم و کاملا اطمینان دارم این رو میگم. همه کاربران ایرانی در هر جای دنیا هم که باشند طرفدار چیزهای مجانی هستند و حتی اگه مجبور هم باشند ، پولی بابت نرم افزار ، آموزش ، پشتیبانی و این جور چیزها پرداخت نمی کنند . حال اگر باور ندارید بخش به قول خودتون ویژه را بندازید تا به حرف من برسید .
-
-
[quote author=محمد link=topic=3452.msg21168#msg21168 date=1165681230]
متاسفانه اکثر ایرانی ها نه علاقه ای دارند به این جور موارد نه همچین پولهایی رو میدند
ما ایرانی ها دوست داریم همه چیز مجانی باشه
[/quote]
بله!
دیدید! شما هم اگه نمیگقتید ما نمیدونستیم!
البته لازم نبود عضو بشید! میتونستید از کنار این هم بگذرید و ....
-
-
سلام دوست عزيز
از اينكه در اين بحث شركت كرديد و نظر خودتون رو اعلام كرديد ممنونم .
اما بايد بگم شايد اكثريت ما اينگونه باشيم اما اين موضوع در مورد همه صادق نيست .
اين كار ما در پي پيشنهاد هاي زياد همين كاربران هست كه داره انجام ميشه و ما اطمينان داريم با شناختي كه كاربران از مامبولرن دارند از اين طرح حمايت ميشه .
بد نيست در پايان به اين مثل اشاره كنم :
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهري ...
موفق باشيد
يا علي
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=3452.msg21219#msg21219 date=1165739275]
بد نيست در پايان به اين مثل اشاره كنم :
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهري ...
[/quote]
Thats It!!!! wow
-
-
آقای فیروزمندان از ادب و متانت شما در پاسخ به نظر بنده بسیار سپاسگزارم . ای کاش همه اعضای فعال این انجمن مانند شما خویشتندار و متین پاسخ می گفتند (!)
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)