ماژول منو ساز آبشاري mod_swmenufree زير منوهاي منو اصلي را در قسمت پيش نمايش نشان ميدهد ولي در سايت نشان نميدهد
چرا؟ چه كنم؟

ماژول منو ساز آبشاري mod_swmenufree زير منوهاي منو اصلي را در قسمت پيش نمايش نشان ميدهد ولي در سايت نشان نميدهد
چرا؟ چه كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
باید ادرس بزارید تا ببنیم یعنی چی این صحبت شما
یا تصویری بزارید
سايت
sabtyazd.gov.ir را ببينيد در منوي اصلي با حركت موس روي منوها هيچ زير منويي باز نمي شود در حالي كه در مديريت در كامپوننت منوساز در قسمت پيش نمايش زير منوها را نشان و باز ميكند
سلام
این اصلا زیر منو نداره !!! به سورس دقت کنید ! اصلا زیر منویی وجود نداره که نمایش بده
چرا زير منو داره، اگه در سورس html آن هم دقت كنيد داره: مثلا در اين قسمت :
if (TransMenu.isSupported()) {
menu50.addItem("منوی اصلی", "/index.php?option=com_content&view=category& ;id=68&Itemid=50", "0"
var menu108 = ms.addMenu(document.getElementById("menu108&q uot);
menu108.addItem("معرفی کتب تخصصی", "/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper& Itemid=59", "0"
menu108.addItem("یادی از گذشتگان", "/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper& Itemid=62", "0"
menu108.addItem("مقالات و نشریات", "/index.php?option=com_content&view=section& layout=blog&id=14&Itemid=63", "0"
var menu81 = menu108.addMenu(menu108.items[2],1,1);
menu81.addItem("مقالات", "/index.php?option=com_content&view=category& ;id=57&Itemid=81", "0"
menu81.addItem("نشریات", "/index.php?option=com_content&view=category& ;id=83&Itemid=82", "0"
كه ايتم هاي معرفي كتاب تخصصي و يادي از گذشتگان و ... را بايد زير منوي آيتم روابط عمومي نشان دهد
بله دیدم من اشتباها منو بالا را بررسی کرده بودم
درسته آخرین نسخه کامپوننت و مازل را استفاده کردید ؟
بله، فكر كنم نسخه اش رو نميدونم، البته ميدونم با php 5.3 مشكل داره اين منوساز ولي الان روي هاست 5.2.13 نصب هست و ولي تو يه template ديگه كار ميكرد
سلام
مشکلی که من الان دیدم کانفلیکت جاواسکریپت هاست به همین دلیل روی قالب دیگه کار میکرده
كانفليكت چي با چي؟ چرا؟ جي كارش كنم؟
مرسي
علاقه مندی ها (Bookmarks)