سلام
موقعيت ماژول منو اصلي سايت sabtyazd.gov.ir را در صفحه اصلي نگاه كنيد، سمت راست است، حال به يكي از لينك هاي منو بالا مثلا قوانين و مقررات برويد، چرا منوي اصلي ديگر سمت راست راست نيست؟ اسن فضاي خالي را بايد از كجا برداشت؟

سلام
موقعيت ماژول منو اصلي سايت sabtyazd.gov.ir را در صفحه اصلي نگاه كنيد، سمت راست است، حال به يكي از لينك هاي منو بالا مثلا قوانين و مقررات برويد، چرا منوي اصلي ديگر سمت راست راست نيست؟ اسن فضاي خالي را بايد از كجا برداشت؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در ماژول ها جایی است که میتوانید بگوید ماژول در کدام منو ها نمایش داده شود
ماژول را باز کنید و انتخاب کنید همه اینطوری در همه صفحات نمایش داده می شود
بله الان هم همينطور است و در همه صفحات نمايش داده ميشود ولي سمت راست راست نيست! فقط در صفحه اصلي در سمت راست است، در بقيه صفحات فاصله دارد
مثلا من الان رفتم اینجا
/sabtyazd.gov.ir/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper& Itemid=142
ماژول سمت چپ حذف شد و تنها دلیل میتونه اassing نکردن ماژول به این منو بوده باشه مگر اینکه در خود قالب خودتان کد خاصی را اضافه کرده باشید که حذف شود .
بله درسته ماژول سمت چپ ميخوام نباشه ولي چرا ماژول منوي اصلي سمت راست اومده اين طرف تر؟ چون ماژول سمت چپ حذف شده اينجوري ميشه؟
سلام
چون قالبتون برای این مورد درست طراحی نشده است باید عرض تصحیح بشه و این نیاز به بهینه کردن قالب داره اگر خودتون هم بتونید انجام بدید فقط کافیست در CSS تغییراتی اعمال کنیدو چند کد php در قالب بزارید که هنگامی که ستونی جذف میشه عرض جابه جا نشه
ممنون
ميشه كدهاي php و تنظيمات css در اين رابطه رو بگين خودم اضافه ميكنم.
کد های CSS نیاز هست که بررسی بشه و زمان می بره
کد های Php هم بستگی به نوع تغییر داره اما نمونه اش مثل زیر است
کد:<?php if($this->countModules('banner')) : ?> <div id="ja-banner"> <jdoc:include type="modules" name="banner" /> </div> <?php endif; ?> [/code[
علاقه مندی ها (Bookmarks)