-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين يك پلاگين ساده ست كه اصلاً نياز به ترجمه نداره. وظيف ش هم همونطور كه درخواست كرده بوديد كار ميكنه و تصاوير مطالب رو در صفحه اصلی به يك شكل استاندارد در مياره. برای اطلاع بيشتر به دايركتوری افزونه های جوملا مراجعه كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. در ضمن برای جوملای 1.5 شما درخواست كرده بوديد. اين افزونه فقط برای اين نسخه منتشر شده.
تا جایی که یادمه من چیزی در مورد تصاویر نگفتم
من پلاگینی یا روشی برای اعمال یه کادر دور مطالب میخوام
متاسفانه من با سرچ به این تاپیک رسیدم و اصلا توجه نکردم که این تاپیک در بخش جوملا 1.5 قرار داره
گرچه پلاگین به راحتی در جوملا 1.6 نصب شد
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2011 02:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
radikal boy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
ممنون میشم اگه نام افزونه ای که این سایت
واسه نوشتن مطلب ازش استفاده میکنه رو بهم معرفی کنید.
چون این افزونه
یه کادر آبی رنگ دور عکس ایجاد میکنه و همچنین عنوان مطلب به صورت لینک است !
در کل هم اگه افزونه دیگه ای سراغ دارید که بشه باهاش اینجوری مطلب نوشت رو معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر
صحبتی از كادر دور مطلب نشده. نمونه ای هم كه كه معرفی كرديد چنين كادری دور مطلب وجود نداره. بنا به خواسته شما اين پلاگين رومعرفی كردم
-
-
safajuy عزیز اگه نگاهی به اسم کسانی که پست داده اند بیندازید متوجه منظورم میشید
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
ali_3001
safajuy عزیز اگه نگاهی به اسم کسانی که پست داده اند بیندازید متوجه منظورم میشید
با تشکر
منظورتون رو متوجه نشدم.اسم افراد؟
دوستان هريك به نوعی شما رو راهنمایی كردند. شما درخواستتون فقط يك كادر آبی دور عكس ها بود همونطور كه در دمو وجود داشت. و اين پلاگين هم معرفی شد ولی الان ميگيد كه منظورتون اين نيست و دور مطلب مي خواييد كادر بندازيد.
من هرچيزی رو كه شما درخواست كرده بوديد رو معرفی كردم. پست اولتون رو بخونيد و برداشتتون رو از اون پست بگيد.
موفق باشيد
-
-
باز هم سلام
ببخشید اگه ناراحتتون کردم
منظورم از اسم افراد اینه که پستی که شما جوابشو دادین نویسندش radikal boy بود
ولی من ali_3001 کوچیک شما هستم
و توی جند پست قبل تر هم توضیح دادم که با سرچ به این تاپیک رسیدم
ضمنا توی یه تاپیک دیگه که مسئله ای رو مطرح کرده بودم یکی از دوستان گفته بود که یه تاپیک جدید ایجاد کنم
چه اصراری دارین که برای هر مسئله کوچکی یه تاپیک جدید ساخته بشه وقتی میشه چند مسئله مربوط به هم رو در یک تاپیک حل کرد
اگر هم طرز فکر منو نمیپسندین مشکلی نیست
من میتونم برای هر سوالم یه تاپیک جدید ایجاد کنم
با تشکر
ویرایش توسط ali_3001 : 08-07-2011 در ساعت 07:49 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
ali_3001
باز هم سلام
ببخشید اگه ناراحتتون کردم
منظورم از اسم افراد اینه که پستی که شما جوابشو دادین نویسندش radikal boy بود
ولی من ali_3001 کوچیک شما هستم
و توی جند پست قبل تر هم توضیح دادم که با سرچ به این تاپیک رسیدم
ضمنا توی یه تاپیک دیگه که مسئله ای رو مطرح کرده بودم یکی از دوستان گفته بود که یه تاپیک جدید ایجاد کنم
چه اصراری دارین که برای هر مسئله کوچکی یه تاپیک جدید ساخته بشه وقتی میشه چند مسئله مربوط به هم رو در یک تاپیک حل کرد
اگر هم طرز فکر منو نمیپسندین مشکلی نیست
من میتونم برای هر سوالم یه تاپیک جدید ایجاد کنم
با تشکر
دورد
علت اينكار اينه كه اگه يك كاربر ديگه به همين مشكل شما برخورد بتونه راحت تر موضوعات رو پيداكنه. به هر حال برای پيگيری كارتون بايد تاپيك جدا بزنيد كه دوستان ديگه هم بهره ببرند.
اين كار برای تقسيم بندی و انسجام انجمن انجام ميشه. به عنوان مثال اين آقا برای جوملا 1.5 می خواست ولی شما برای 1.6 می خوايين. همين امر كاربر رو سر در گم میكنه.
معيار پاسخگویی عنوان انجمن و پست اول تاپيك هستش.
تاپيك جداگانه بزنيد پاسخگو خواهيم بود.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)