-
دو زبانه
سلام
من برای دو زبانه کردن سایتم دوتا کار کردم که به بن بست رسیدم 1-استفاده از joomfish که اصلا کار نمیکرد 2-استفاده از جوملا 1.6 که اونم یه سری مشکلاتی داشت
حالا تصمیم گرفتم از دو جوملا استفاده کنم به نظر شما این کار عاقلانه هست و یه سوال دیگه میخام صفحه اصلی سایتم تا باز میشه یه صفحه بیاد که فقط داخلش نوشته باشه فارسی انگلیسی اگه کاربر رو فارسی کلیک کرد بره تو جوملا فارسی و اگه روی انگلیسی کلیک رد بره روی جوملای انگلیسی آیا برای این کار باید 3 تا جوملا داشته باشم ؟؟؟
با تشکـر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2011 05:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز قبلا هم پستی داده بودید و این مشکل رو مطرح کردید. به راحتی در جوملا 1.6 و بهتر در جوملا 1.7 اینکار رو می تونید انجام بدید و نیازی به نصب دو جوملا ندارید.
این موارد رو انجام بدید لینک آموزش هم قبلا برای شما داده بودم
فعال کردن پلاگین انتخاب زبان
تعریف مجموعه ها برای هر زبان برای مثال مجموعه 1 برای فارسی مجموعه 2 برای انگلیسی
تعریف محتوا برای هر زبان - معرفی خودتان به زبان فارسی و انگلیسی
تعریف منوها برای هر زبان - شما می تونید برای هر زبان یک منوی اصلی داشته باشید و اونا رو برای هر زبان ست کنید. فقط نکته اینجاست که یک منوی اصلی پیش فرض برای همه زبان باید داشته باشید و دیگر نیازی به تعریف زیر منوها در این منو ندارید . زیر منوها رو در منوی اصلی هر زبان تعریف کنید.
تعریف کردن ماژول انتخاب زبان
انشاالله مشکلتون حل میشه.
در پناه حق
-
-

نوشته اصلی توسط
m_ghanayi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من برای دو زبانه کردن سایتم دوتا کار کردم که به بن بست رسیدم 1-استفاده از joomfish که اصلا کار نمیکرد 2-استفاده از جوملا 1.6 که اونم یه سری مشکلاتی داشت
حالا تصمیم گرفتم از دو جوملا استفاده کنم به نظر شما این کار عاقلانه هست و یه سوال دیگه میخام صفحه اصلی سایتم تا باز میشه یه صفحه بیاد که فقط داخلش نوشته باشه فارسی انگلیسی اگه کاربر رو فارسی کلیک کرد بره تو جوملا فارسی و اگه روی انگلیسی کلیک رد بره روی جوملای انگلیسی آیا برای این کار باید 3 تا جوملا داشته باشم ؟؟؟
با تشکـر
دورود
استفاده ار دو جوملا رو هيچ كس پيشنهاد نمی كنه. اين كار با مشكلاتی همراهه. مثلاً برای آپديت و بروزرسانی شمامجبوريد برای هر دو جوملا مطلب بفرستيد.جوملا 1.7 اين امكان رو به شما ميده كه حتی چينش رو هم معلوم كنيد و با انتخاب زبان فارسی چينش بهrtl و زبان انگليسی به ltr تبديل كنيد.
-
-
سلام
بله قبلا هم این سوالو پرسیدم و جوملا 1.6 رو نصب کردم ولی خیلی مشکل داشتم با بعضی منوها که عوض شده بود اشنا نبودم هیچ کتابی هم نیست که ادم بخونه یاد بگیره بعدشم هیچ قالبی براش پیدا نمیشه و قالب های 1.5 هم روش کار نمیکنه برای همین منصرف شدم
یه مشکل دیگه ایی هم که دارم این که با اینکه شما خوب راهنماییم میکنید من نمیتونم همه حرفا تون رو درک کنم و چون با مشکل رو برو شدم تصمیم گرفتم برم سراغ 1.5 و با اون کار کنم
با تشکـر از لطفتون
-
-
سلام
البته این حق شماست که گزینه های مناسب رو انتخاب کنید.
در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به مرور آموزش هایی برای استفاده از جوملا 1.6 وجود دارد که به زودی برای نسخه 1.7 هم منتشر میشه می تونید از این آموزش ها استفاده کنید و سوالاتتون رو در انجمن بپرسید تا دوستان عزیزی که اینجا هستند راهنماییتون کنن.
در جوملا 1.7 این بخش کاملتر شده که می تونید استفاده کنید و به زودی راهنمای استفاده از چند زبان در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر میشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
-
-
سلام
اگه از جوملا 1.6 اسنفاده کنم پس قالب ها چی میشن چون من سرچ کردم دیدم به اندازه ی جوملا 1.5 قالب برای 1.6 نیست
یه چیز دیگه یعنی من برای دوزبانه کردن باید مطالبمو هم فارسی و هم انگلیسی بنویسم بعد منتشر کنم
-
-
سلام
شما قالب های رایگان منظورتون هست یا تجاری ؟
که البته قالب های تجاری هم به اندازه کافی هست و میتونید از راکت تم ، جوملارت و ... انتخاب و خریداری کنید. قالب های رایگان هم از سایت siteground می تونید تهیه کنید.
بله شما برای هر زبان هر چه که مد نظرتون هست رو باید منتشر کنید.
در پناه حق
-
-
سلام
این سایتی که معرفی کردید قالب های انگلیسی داره !! من میتونم نصب کنم و فارسی باهاس کار کنم ؟؟؟
-
-
دروود
خیر قالب ها باید بومی سازی بشن از کسانی که در این مورد مهارت دارند و زمان برای انجام این کار میتونید کمک بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)