با سلام خدمت دوستان.
من یک الحاقی نیاز دارم تا بتوانم هر مطلبی را که به سایت اضافه می کنم یک اشترک گذاری برای آن بیاید.مثلا فیس بوک یا سایت های معروف دیگر.
لطفا راهنمایی ام کنید.

با سلام خدمت دوستان.
من یک الحاقی نیاز دارم تا بتوانم هر مطلبی را که به سایت اضافه می کنم یک اشترک گذاری برای آن بیاید.مثلا فیس بوک یا سایت های معروف دیگر.
لطفا راهنمایی ام کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از پلاگین alphatoolbar-joomina استفاده کنید.
بارامتر های بسیاری هم واسه تنظیم داره
با یه سرچ کوچولو تو نت پیداش میکنید. - یا از لینک زیر استفاده کنید :
کد:http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7
ببخشید این پلاگین خیلی به کار من نیامد.
من یک الحاق می خواهم که آیکون های سایت هایی مانند فیس بوک را در پایین هر مطلب برای اشتراک گذاری نمایش دهد.
اگر ممنکنه یک الحاق دیگر معرفی کنید که تعداد بازدید هر مطلب را هم در خلاصه مطلب (صفحه اصلی سایت) و هم در متن کامل مطلب (ادامه مطلب) بنویسد.به صورت زیر:
بازدید ها: 150
سلام
برای اشتراک گذاری از پلاگین s-e-xy bookmarks استفاده کنید.
برای مورد دوم هم جستجو کنید در انجمن مطالب زیادی هست.
از K2 هم می تونید استفاده کنید.
مشکلم در زمینه اشتراک گذاری حل شد.
ولی من برای بازدید هر مطلب سایت خیلی جستجو کردم و 2 فایل در این زمینه از جومینا دانلود و روی هاستم نصب کردم ولی تعداد بازدید را فقط در ادامه مطلب نشون می داد که به درد من نمی خورد.
من می خواهم این گونه باشد:
ادامه مطلب بازدید ها:260
لطفا الحاقی معرفی کند.
k2 هم برای من فایده ای نداشت.
سلام
joomcomment pro این کار رو برای شما انجام میده، البته این افزونه تجاری هست، کمی جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید.
مشکلتون در مورد اشتراک گذاری حل شده ، پس لطفاً طبق قوانین مبحثی که مربوط به این تاپیک نیست رو اینجا مطرح نکنید.
موفق و پیروز باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)