آقا من نمیدونم چرا بعد از خروج از بخش مدیریت دیگه نمی تونم وارد بشم.
یوزر و پسورد قسمت مدیریت در کجا نگهداری میشن؟
آیا راهی هست یا من به دیار نیستی پیوستم و سایتم استاتیک شد؟ :'(
من از مامبو 4.6 استفاده میکنم.
کمک . کمک . کمک

آقا من نمیدونم چرا بعد از خروج از بخش مدیریت دیگه نمی تونم وارد بشم.
یوزر و پسورد قسمت مدیریت در کجا نگهداری میشن؟
آیا راهی هست یا من به دیار نیستی پیوستم و سایتم استاتیک شد؟ :'(
من از مامبو 4.6 استفاده میکنم.
کمک . کمک . کمک
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست من
شما مدتی هست که توی انجمن ما هستید
فکر نمیکنید وقتش شده باشه که به قوانین احترام بگذارید؟3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر نمیکنید با یه جستجو به این جواب برسید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا آموزشهای سایت رو یکبار مطالعه نمیکنید؟؟
جواب شما:
مشکل خروج از بخش مدیریت هم :
دلیلش زمان هست
با بررسی آموزهای سایت به جواب این سوالتون هم میرسید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)