سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: تست سرعت بارگزاری صفحات سایت؟

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

تست سرعت بارگزاری صفحات سایت؟

سلام. من فکر میکنم که سرعت سایتم یه خورده کم هست , البته فعلا کاری برای افزایش سرعت انجام ندادم. آیا سایت یا برنامه ای هست که سرعت سایت رو باهاش محک بزنیم؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پناه حق

حیف که دکمه تشکر وجود ندارد.
    واقعا سرعت سایتم خیلی پایین بود اینجا که تست کردم بین 15 تا 20 ثانیه سرعت لود رو نشون میداد با اینکه حجم صفحه تنها 52 کیلوبایته! به نظرتون مشکل تنها از هاست میتونه باشه؟!
    این آدرس:
    game-shell.ir

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

یکی از عمده ترین دلایل میتونه هاستتون باشه ! هرچند برای من بد باز نشد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

تشکر شده 7 بار در 5 ارسال
    این نتایج رو ببینید:

1[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]2.76 KB0.44 seconds0.16 seconds
    2[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]151.63 KB24.27 seconds0.16 seconds
    3[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]51.9 KB15.11 seconds0.29 seconds
    4[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]30.99 KB0.46 seconds0.01 seconds
    5[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]26.86 KB0.09 seconds0 seconds
    6[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]150.64 KB0.59 seconds0 seconds
    7[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]77.4 KB4 seconds0.05 seconds
    به نظر من در مرحله اول سرعت پایین میزبان وب و در مرحله دوم نحوه طراحی و چینش قالب
    جالبه بدونی که هاست ICHTO.ir داخل ایران هست
    ویرایش توسط hadi anvari : 06-01-2011 در ساعت 07:20 AM

خیلی عذر میخوام حجمی که جلوی هر سایت نوشته مربوط به چی میشه؟ آیا تنها حجم عناصر داخل صفحه هست؟
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز ممنونم برای نتایج مثل اینکه سایت بنده سرعت کمتری نسبت به حجم صفحه از سایت های دیگه داره.
    به نظر من در مرحله اول سرعت پایین میزبان وب و در مرحله دوم نحوه طراحی و چینش قالب
    جالبه بدونی که هاست ICHTO.ir داخل ایران هست
    هاستی که بنده هم داره داخل ایران هست. فکر کنم برای کاربرانی که داخل ایران به این سایت ها کانکت میشن سرعت بیشتری براشون داره.
    آقا مهدی جایی هم هست که این امکان رو بده تا سرعت بارگزاری سایت رو خودمون تعیین کنیم و اون زمان بارگزاری رو بهمون بده؟ مثلا با سرعت 128kb و 64kb و ... چون این سایتی که دادید به نظرم برای مقایسه سرعت بین چند سایت خوبه ولی من میخوام بدونم کاربری که مثلا با سرعت 64kb سایت رو باز میکنه چقدر براش زمان میبره تا کامل لود بشه؟
    سپاسگزارم
    ویرایش توسط iRo.ubukan : 06-01-2011 در ساعت 11:01 AM

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    بله ! برخی سایتها هستند که این امکان را دارند و با آیپی شما حتی تست میکنن !

شما طبق مسائلی که بین روترهای ایران و آمریکا هستند سایت رو مشاهده میکنید ! حال هاستی که در ایران هست پینگ بهتری نسبت به دیگر هاستی که در کانادا هست میتونه داشته باشه. پینگ یکی از دلایلی هست که باعث سرعت باز شدن سایت شما میشه. اما مورد بعدی قدرت سخت افزاری هاست میتونه باشه. بطور مثال قدرت پردازش یک سرور بالاتر باشه سریعتر میتونه دیتابیس رو بخونه و ... .

سایتهایی نظیر نتوورک تولز و دامین تولز میتونن به شما کمک بهتری بکنن. برخی سایتها هم هستند که با خرید اکانت طلایی میتونید بررسی بهتری روی سایت خود داشته باشید. بهع هر حال با جستجوی کمی در اینترنت به سایتهای مختلفی خواهید رسید که هر یک طبق یک دستور خاصی سایتها را بررسی میکنند و میتونید نسبت به اطلاعاتی که به شما داده میشود در حل مشکلات سایت خود بر بیایید.

مورد دیگری هم که شاید بد نباشه بگم اینه که نوع ساختار کدنویسی اچ تی ام ال سایتها و استاندارد بودن آنها بسیار موثر هست و هرچقدر سایت بهتر کدنویسی بشه میتونه در سرعت باز شدن سایت موثر باشه. به هر حال موضوعات زیادی در سرعت سایت تأثیر داره که نمیشه در یک یا دو متن به همه اشاره کرد. شاید بعدها مقاله ای نوشته شد البته و در سایت منتشر شد ! ولی فعلاً مقاله ای کامل بصورت فارسی موجود نیست یا حداقل من خبر ندارم !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سپاسگزارم بابت پاسختون.