سلام دوستان من جوملا رو به طور کامل روی کنترل پنل پلسک نصب میکنم اما وقتی پوشه installation رو حذف میکنم و میخوام وارد پنل مدیریت بشم با خطای زیر مواجه میشم لطفا کمک کنید.
Not Found
The requested document was not found on this server.

سلام دوستان من جوملا رو به طور کامل روی کنترل پنل پلسک نصب میکنم اما وقتی پوشه installation رو حذف میکنم و میخوام وارد پنل مدیریت بشم با خطای زیر مواجه میشم لطفا کمک کنید.
Not Found
The requested document was not found on this server.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
یه بار دیگه با دقت طبق اموزش زیر عمل کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه آقا این آموزش شما واسه مامبو بود بعد هاست من ویندوزه با پنل پلسک اگه میتونید کمک کنید
دروود
اموزش اشتباه ارسال شد
این اموزش رو مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
طبق آموزش چند بار عمل کردم فقط در قسمت انتخاب MySQLI قبول نکرد و مجبور به انتخاب MySQL شدم و بعد از حذف پوشه اینستال در هنگام ورود به صفحه ورود مدیر با اون خطا مواجه شدم
می تونید آدرس سایت رو بذارید؟
برای نصب جوملا روی ویندوز پسل نوع دامین فرق نمیکنه منظورم از لحاظ com یا net بدونشه؟
برای من هم همین مشل پیش اومده میشه راهنمایی کنید؟
سلامنوشته اصلی توسط shayan_almas [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر فرقی نمی کنه
در کنترل پنل پلسک پرمیشن رو چک کنید. باید یوزر دسترسی خواندن و نوشتن رو داشته باشه
در پناه حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)