-
عدم نمایش تصاویر سایت
سلام خدمت همه مامبولرنی های عزیز. راستش نمیدونستم این تاپیک رو کجا بزنم چون نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست , گفتم تو بخش عمومی بزنم تا با کمک شما اساتید و دوستان گرامی این مشکل حل بشه.
راستش بعد از کلی مشکل بالاخره تونستم نسخه quickstart قالبم رو داخل سرور نصب و راه اندازی کنم. قبل از هرچیزی دیدم که تصاویر مطالب سایت نمایش داده نمیشه چه داخل اسلاید شو و چه ماژول های دیگه. نمیدونم چرا اینطوری شده؟ لطفا این حقیر رو راهنمایی بفرمایید.
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2011 05:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش تصاویر سایت
دروود
معمولاْ این بسته ها وقتی خریداری نمیشه و به صورت نال استفاده میشه اینگونه هست
ادرس رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
من این قالب رو به جایی که هاست و دامین رو ازشون گرفتم سفارش دادم و اونا هم از سایت سازندش دانلود کردن.
-
-
سلام
سایتتون در حالت آفلاین هست.
اگر قالب تجاری نیست، سایت خودتون رو از حالت آفلاین خارج کنید تا بشه بررسی کرد، اما اگر قالب تجاری هست طبق قوانین کمکی از ما بر نمیاد و شما باید از کسی که قالب رو ازش خریداری کردید کمک بگیرید.
-
-
قالب تجاری هست. منظورتون از نال بودن چیه؟ یعنی چند نفر از یه قالب استفاده میکنن؟
البته یه سوال بیربط هم دارم طبق نوشته های joomla.org برای استفاده از جوملا 1.6 , PHP: v5.2.4 نیاز هست ولی وقتی من System Information رو از داخل جوملا نگاه میکنم نسخه پی اچ پی رو نوشته 5.2.17 به نظر شما این میتونه باعث مشکل بشه؟
-
-
سلام
پشیبانی از امکانات تجاری به عهده فرشنده یا منتشر کننده آنها می باشد، و نال به معنی هست که شما یک افزونه ای رو که باید خریداری بشه به صورت غیر قانونی استفاده کنید ، به عبارتی مثل نرم افزار کرک شده هست، در ضمن شما ذکر نکردید که از نسخه 1.6 استفاده می کنید، جوملا 1.6 فارسی هنوز منتشر نشده ، امکان این هم وجود داره که شما قالب جوملا 1.5 رو روی 1.6 نصب کرده باشید.
به هرحال در موارد تجاری شما باید از کسی که قالب رو ازش گرفتین کمک بگیرید.
-
-
من از جوملا 1.6 استفاده میکنم و فکر نمیکنم به خاطر نال بودن باشه چون من افزونه ی اضافی نصب نکردم و هرچی بوده از همون بسته ی ای که از فروشنده گرفتم بوده. البته این رو هم تازه فهمیدم که فکر میکنم جاهایی که از افزونه thumbnail استفاده شده این مشکل هست , سایت رو هم از حالت آفلاین در آوردم تا خودتون ببینید.
-
-
سلام
قالب هم افزونه محسوب میشه.
لطفاً از فروشنده تقاضا کنید تا به مشکلتون رسیدگی کنه، متاسفانه طبق قوانین انجمن نمی تونیم در این مورد کمکتون کنیم.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)