-
مشکل در راست چین کردن منو
دوستان
من تو فارسی سازی ب قالبها مشکل راست چین کردن منوی بالا را دارم
مشکل اینه که دکمه ها برعکس جایگذاری می شوند
مثلا صفحه اصلی در چپ ترین قسمت قرار می گیره در صورتی که می خواهم این دکمه جزو اولین دکمه از سمت راست باشه
کدوم قسمت از کدهای css رو باید تغییر بدم اینم یک نمونه تصویر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2011 08:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
لطفا لینک وبسایت خود را قرار بدید تا دقیقا خدمت شما عرض کنم کجارو باید ادیت کنید
به نظر میاد مشکل از دایرکشن است
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من #ja-wrapper را rtl کردم
با این کار زیر منو راست چین و خوب شد اما متاسفانه هر کاری می کنم جایگذاری دکمه ها درست نمی شه هر قالبی رو که می خوام فارسی کنم با این مشکل روبرو می شم
احتمالا یک جایی از css است که باید راست چین بشه تا جایگذاری دکمه ها عوض بشه
شما خودتون قالب ها رو که فارسی می کنید برای راست چین شدن منوها چه مراحلی را طی می کنید
-
کاربر مقابل از غلام سیاه عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
روندی که برای هر قالب طی میکنیم با قالب بعد متفاوت است. ( روند یکسانی برای همه قالب ها طی نمیکنیم )
این تغییرات برای هر قالب، منحصر به فرد است و با بررسی قالب مذکور میشه دقیقا گفت کجارو به چه صورت باید ادیت کرد
یا علی
-
-
مثلا همین قالب ja_justicia همه قسمتاشو تونستم راست چین کنم حتا منو اون رو هم فارسی کردم ولی موقعیت دکمه ها راست چین نمی شه یعنی صفحه اصلی و بقیه دکمه ها از چپ به راست جایگذاری می شن البته من متوجه شدم css منوهاش تو یک فایل دیگه قرار دارند به نام ja-newsmoo.css ولی هر کاری کردم نتونستم
اگر امکانش هست برام بررسی کنید که کدوم قسمت از کد رو باید تغییر بدم
ممنون
ویرایش توسط firoozmandan : 05-23-2011 در ساعت 07:55 AM
دلیل: copyright
-
-
قوانین انجمن
23) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت می شود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازنده اش منتشر شده است، خودداری کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)