با تشکر از شما دوست عزیز:نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل رو ما دانلود و کپی کردیم ولی حل نشد
میتونین بگین اون علامت " اضافه تو کدوم سطر بود؟

با تشکر از شما دوست عزیز:نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل رو ما دانلود و کپی کردیم ولی حل نشد
میتونین بگین اون علامت " اضافه تو کدوم سطر بود؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
والا یادم نیست اما فک کنم بعد از خط 435 بودش!
+
من الان 2باره امتحان کردم با کپی اون فایل در administrator\language\fa-IR مشکل حل میشه... (یعنی مشکل اون عکس که در پست 5 گذاشتم حل میشه)
این هم عکسی که حل شده:
-=============-
در قسمت مدیریت مطالب --- قسمت گزینه ها هم یکی از تب ها ایراد داره... (ایرادش مثل همین بالایی هست)
"شما به مقام مديريت منصوب شديد" يعني چي؟ يعني شما رو مدير كردندنوشته اصلی توسط سعید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا همين جمله رو با منسوب بنويسيد يعني چي؟ يعني لقب مدير رو به شمادادند. از نظر شما ما تو گروه كاربري به كسي لقب ميديم يا اعمال وظيفه مي كنيم؟ زماني كه گروه هاي كاربري صرفاً براي شناسايي افراد باشه از منسوب و اگه به جز شناسايي وظايفي رو هم به عهده داشته باشه از منصوب استفاده مي كنيم.
در واقع كلمه ي Assignهم به معناي گماشتن هستش
ویرایش توسط safajuy : 05-22-2011 در ساعت 06:54 PM
سلام به نظر من وفت با ارزشمون رو بجای این مسائل به مسائل فنی اختصاص بدیم بهترهنوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اما در حال حاضر مشکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تنها در قسمت ترجمه است که باید با کمک دوستان و گزارش اشکالات، در جهت حل اونها اقدام کنیم.
مشکل فنی در نسخه منتشر شده توسط ما گزارش نشده.
یا علی
مشكل فني مربوط به سايت جوملاست. اينجا مشكلات ترجمه رو گزارش مي كنيم. چون جوملا ترجمه و بومي شده. در صورت اينكه مشكل امنيتي يا باگ در جوملا 1.6 پيدا كرديد اون رو به Joomla.org گزارش بديدنوشته اصلی توسط szabeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مورد دیگری نیست ؟
لطفا اگر موردی هست که در پست های بالا ذکر نشده اعلام کنید تا پچ هر چه سریعتر منتشر شود
یا علی
سلام .
گزینه های مدیریت مطالب => مجتمع سازی =>نحوه نمایش برای آیتم => خلاسه متن
سلام . من برای اولین استفاده دیشب یکی از سایتا رو با 1.6 بالا آوردم . نمی دونم این مشکل خاص من هست یا واسه همه همینجوریه . صفحه تماس با ما :
![]()
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی "فرم تماس" کلیک کنید.
مشکلی در نسخه منتشر شده نیست
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)