-
مشکل در نصب ماژول ها و ارتباط با ftp
سلام
سایتی که طراحی کردم(با جوملا نسخه مامبولرن) چند زبانس و بدلایلی از جومفیش استفاده نکردم و به تعداد زبان ها پایگاه داده و سایت ایجاد کردم و طبیعتا هر سایت در فولدری درون public_html قرار داره.
در مورد تنظیمات ftp هم کاملا اطلاع دارم و موارد مربوط رو مطالعه کردم و هر کدوم از زبان ها سایتش در یک فولدر و به یک ftp جداگانه وصله. بعضی از تنظیمات که مربوط به configuration.php می شه بدرستی از پنل جوملا انجام می شه، مثل تغییر ادیتور. و یا اگر تنظیمات ftp فعال(1) باشه می شه غیر فعالش(0) کرد ولی مشکل اینه که دوباره نمی شه فعالش کرد!(حتی اگه سطح دسترسی فایل configuration.php روی 777 باشه) و اگرم به صورت دستی از پنل هاست ftp اکتیو(1) باشه نصب ماژول ها همیشه با خطا روبرو می شه.
تنظیمات و آدرس دهیftp پس احتمالا درسته که می شه بعضی از تغییرات رو داد، پس مشکل از کجا می تونه باشه؟
در نصب ماژول ها با این اخطار روبرو می شم:
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
و در هنگام فعال کردن تنظیمات ftp با این خطا:
JFTP::write: Bad response
یک خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2011 01:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یک جوملای جدید نصب کنید در یک پوشه جداگانه و در هنگام نصب اطلاعات اف تی پی را وارد کنید و مطمئن شوید که اطلاعات را درست وارد میکنید. اگر در قسمت اطلاعات اف تی پی مشکلی نداشتید مراحل نصب را ادامه دهید. سپس بعد از نصب کامل در فایل کانفیگ اطلاعات اف تی پی را برداشته و در کانفیگ جوملاهای اصلی خود آنرا دستی اعمال کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون
یه اف تی پی و پایگاه داده جدید ساختم و خواستم جوملارو نصب کنم، در هنگام انجام تنظیمات اف تی پی وقتی پیدا کردن خودکار آدرس ریشه رو می زنم با این پیغام روبرو می شم:
نظيمات ftp كه انجام داده ايد با جوملايي كه بر روي سايت شما ميباشد مغايرت ندارد:
نميتاند به پوشه هاي ftp دسترسي پيدا كند
چرا؟
-
-
برای اینکه احتمالاً اطلاعات را صحیح وارد نمیکنید ! یا اینکه پروتکل اف تی پی هاست شما مشکل دارد !! به هر حال اشکال برمیگرده به ست کردن اف تی پی شما !!! بررسی کنید مشکل دقیقاً از کجاست !
چیزی که مشخصه اینه که از جوملا نیست و ما بیشتر از این نمیتونیم به شما راهنمایی داشته باشیم متأسفانه. چون احتمالاً از هاست شما مشکل نشأت میگیرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون بالاخره مشکل برطرف شد، من به اشتباه در آدرس دهی اف تی پی درون جوملا به جای "/" کل آدرس رو که در ftp از طریق پنل هاست تعریف کرده بودم کپی می کردم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)