-
مشکل در نصب و استفاده از eXTplorer
سلام
من کامپوننت eXTplorer رو از افزونه های انجمن برداشتم و نصبیدم (بروی جوملای 1.5 و هاستی که از مامبو سرور گرفتم.در نصب هیچ کامپوننتی هم تاحالا خطا نداشتم)
اما بعد از نصب، در عین اینکه پیغام موفقیت آمیز بودن نصب رو نشون میده، این خطا رو هم میده
Error!
Unable to read archiveبعدشم که میخوام ازش استفاده کنم وارد صفحه ی جدید میشه ولی صفحه خالی میاد فقط لوگوی کامپوننت توشه و یک پیام که الان دسترسی ندارم تا اینجا بگذارمش.تاجایی که یادمه نوشته بود از حالت اف تی پی بهتره استفاده کنم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2011 06:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من در افزونه های منتشر شده تیم این مورد را پیدا نکردم ! لینک بدید بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]گرفتم.ممنون میشم کمک بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
yaser1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدشم که میخوام ازش استفاده کنم وارد صفحه ی جدید میشه ولی صفحه خالی میاد فقط لوگوی کامپوننت توشه و یک پیام که الان دسترسی ندارم تا اینجا بگذارمش.تاجایی که یادمه نوشته بود از حالت اف تی پی بهتره استفاده کنم!
اینم اون پیغامی که میده و هیچ کار دیگه ای نمی تونم باهاش بکنم
Current mode: file. You could switch to[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] mode
-
-
دروود
لایه ftp رو ست کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
بنظرم همه چیز درسته و الانم همه جور کامپوننت و خرت و پرتی رو با نصب کننده جامع نصب می کنم
مرصاد جان چه تنظیمی باید بکنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)