سلام
جناب پوردریایی عزیز. دوست گرامی و بزرگوار ما. اون برای مثال بود. هرچند من هم مخالفتی نکردم با دکمه تشکر. ولی در انجمنهای مشابه و همکار دیدیم که حتی تاپیک مشابه این توسط خودشون زده شده بود !!!! به هر حال تشکر دکمش باشه خوبه ولی ممکنه مثل بقیه انجمنها دکمش تشریفاتی بشه !
حذف تاپیک هم از اون چیزایی هست که نبودش بهتره !! چون ممکنه یک کاربر یکباره یک تاپیکی که به جواب رسیده و میتونه به کاربران دیگه در آینده کمک کنه رو دلش بخواد حذف کنه ! یعنی زحمت و زمانی که برای حل این مشکل کشیده شده رو باید زیر پاش له کنه و ... . پس حذف تاپیک صحیح نیست. گذشته از اون باعث بوجود اومدن خطای 404 در موتورهای جستجو میتونه بشه ! (البته حذف منابع صفحه و نه خطای معین 404)
ولی با توجه به امکاناتی که در وی بی هست الان ویرایش پست هست و اگر کاربری تخطی کنه و برای اهداف خاص اینکار رو بکنه قابل شناسایی خواهد بود و میتوان به ارسال اصلی بازگرداند !!!
در کل با دکمه تشکر موافقم. ولی نگاه خوبی بهش ندارم !
خوب شما قوانین رو نخوندید و از خیلی از جرایمی که در شبانه روز مرتکب میشید خبر ندارید !! اگر قصد شما تشکر برای انگیزه هست خوب در ویبی میتونید در پروفایل کاربر ذکر کنید و به ایشون تشکرتون رو کلامی بیان کنید و ... کاربر و یا مدیر هم میخونه و میتونه پاک کنه یا بگذاره بمونه ! خوب تبلیغ سایتشون رو اگر طبق قانون بگذارن که مشکلی نیست !!! شما ممکنه الان یک جرمی رو مرتک بشید که در قانون براش جریمه مشخص شده ! و پلیس شما رو بگیره و جریمه کنه ! خوب پلیس برای اینه که شما رو با قانون آشنا کنه ! حتی ممکنه در قانون برای قتل قانونی نوشته نشده باشه ! پس مأمور نمیتونه شما رو توبیخ کنه ! پس نمیشه قوانین رو خلاصه کرد و اینکار درست نیست !!! همه قوانین لازم الاجرا هستن و نمیشه از هیچیک گذشت !نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست





پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)