سلام
اتفاقاً انتقاد خیلی چیز خوبیه. من یکی خودم خیلی انتقاد میکنم. و همین الان در بحثهای داخلی گروه من کلی ... :دی
انتقاد همیشه خوب هست. البته اگر درست و بجا باشه و بدون غرض همیشه مورد توجه ما هست و مامبولرن به همین خاطر که کاربرانش هستن که اونرو کمک میکنن و ارزش براش قائلند پس باید این سرمایه ها رو نگه داشت و چون سایت برای اونهاست پس باید برای اونها هم مدیریت بشه. تمام قوانین برای راحتی کاربران است و باعث میشه محیط بهتری برای کاربران بوجود بیاد تا آزادانه بتوانند فعال باشند.
مورد 1 : شدنی هست اما فکر میکنم فشار زیادی به سرور بیاره و نیازمند بررسی بیشتر هست و صرف زمان تا بتوانیم با یک یا چند کوئری این مشکل را برطرف کنیم ! انشاالله مهندس فیروزمندان این مشکل را برطرف خواهند کرد. البته اگر ارزشش رو داشته باشه. البته برای شکلک ها راه حلهایی هست !
مورد 2 : همه سوالات این انجمن برمیگرده به مشکلات کاربران ! هرکسی سوال داره یا مشکلی داره میاد و بیان میکنه ! محلش هم مشخص هست. برای هر نوع سوال بخشی در نظر گرفته شده و با توجه به موضوعیت سوال یا مشکل مطرح میشه. اگر درست متوجه نشدم بهتر توضیح بدید ! یا پیشنهاد خود را کاملتر بیان کنید.
مورد 3 : چیز خوبیه. ولی فکر نمیکنم کسی برای تشکر اینجا باشه. ولی خوب با بودنش بنده هم موافقم و این مورد را با دوستان مطرح میکنم. اما به نظرم کسی که اینجا پاسخ سوالی رو میده به دنبال تشکر دیگران نیست. هرچند تشکر در ایران معنای دیگه ای داره. مثلاً خیلی از مواقع الان برید در سایتهای دیگه بررسی کنید میبینید که مدیران انجمنها میان میگن سلام و بای آل !!! 100 نفر تشکر میکنن الکی میرن !!!!! خوب این نشون میده تشکر معنای دیگه ای داره و ربطی به اصل ماجرا نداره ! یا اینکه موارد مشابه. پس اگر قرار باشه تشکر برای پیدا کردن دوست دختر/پسر یا مواردی از این نظر باشه بهتره که نباشه ! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید !!!
مورد 4 : شاید براتون جالب باشه! ولی توی دانشگاه از 100 نفر یک نفر هم قانون اساسی کشورش رو مطالعه نکرده !!! و همه دارن زندگی میکنن و ... . یکسری قانون رو رعایت میکنن و یکسری خیر !! افرادی که قوانین رو رعایت میکنن که خوب نشان از شخصیت بالاشون هست و افرادی که رعایت نمیکنن بالاخره یکبار به مشکل میخورن !!! پس اجباری در خوندن قوانین کشور نیست ! ولی اینکه شما یکبار به قوانین پاتون گیر کنه احتمالش هست ! پس بهتره که هر وقتی که تونستید بخونید تا مشکلی پیش نیاد ! البته اینم باید بگم که قوانین انجمن اکثراً مشخص هستند و قوانینی هستند که انجمنهای دیگر نیز استفاده میکنن !!!پس بعید میدونم انسان بودن در هرجایی سخت باشه ! چه قانون باشد و چه نباشد ! ولی بودن قانون یک نظمی به هر جایی میده. حتی جنگل هم قانون دارد! برخی قانونها 4 خط و برخی هزاران خط.
به هر حال فکر میکنم قانونها کافی هستند. اگر پیشنهادی دارید با دلیل مطرح کنید تا در ارتباط با آن بحث و تبادل نظر کنیم تا رفع اشکال شود. هیچ چیز بدون اشکال نیست و ممکنه از دید شما به مسائلی اشاره بشه که برخی بندها اضافه و برخی کم شود. تمام شرایط را باید سنجید !
در ارتباط با خطوط آخر هم همون اول عارض شدم که ما برای همه کاربران احترام قائلیم و این انجمن هم برای کاربرانش هست ! ما بدون کاربرانمون دلیلی برای فعالیت نداریم و باید به نظر اونها احترام بگذاریم. پس برخلاف دیگران کاربران را ارزش بیشتری قائل خواهیم بود. جالبه بدونید من قبل از عضویتم در گروه مثل شما زیاد به پر و پای تیم پیچیدم :دی پس نگران نباش. ادامه بده.)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

)
علاقه مندی ها (Bookmarks)