سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مشكلات انجمن جديد مامبولرن(جوملا فارسي)

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال

Lightbulb مشكلات انجمن جديد مامبولرن(جوملا فارسي)

با سلام
    امروز كار من فقط شده انتقاد از مامبولرن و از اينكه اين انتقادها رو انجام ميدم ناراحتم چون مي ترسم كه خداي نكرده باعث دلسردي تيم شود. اما مطمئنم كه مامبولرن ما رو بابت اين انتقادات بلوك نمي كنه
    خب ازالان رگبار مشكلات روبراتون عرض مي كنم:
    1-انجمن قبلي شما براي نقل قول از دستور خاصي استفاده مي كرد كه اين دستور در ويبولتين اجرا نميشه. شما يه نگاهي به مطالب نقل قول شده گذشته بكنيد اين موضوع رو متوجه مي شيد.(البته نميدونم راه حل داشته باشه يا نه)
    همين مشكل براي شكلك ها هم وجود داره
    2-مشكل بعدي درمورد سازماندهي مطالب هستش. يك سري از موضوعات در طبقه بندي شما نمي گنجه. مثلاً بخشي به عنوان مشكلات جوملا و رفع ايرادات نيست و حتماً بايد تاپيك بزنيم
    3-مورد بعدي طبق قانون 5 مامبولرن
    5) از فرستادن پست تشکر و امثال آن و ارسال تنها یک یا چند شکلک بدون متن خاص به جهت حفظ نظم و یکپارچگی انجمن خودداری فرمایید.
    بودش. حالا كه اين انجمن رو انتخاب كرديد خوبه كه دكمه ي تشكر هم بذاريد كه از ارسال چنين مواردي جلوگيري بشه

4- موضوع بعدي درمورد قوانين سايت هستش. هر كسي معمولاً وقت صرف خوندن قوانين نمي كنه و بعد از ثبت نام بلافاصله شروع به ارسال پرسش ميكنه. براي اينكه همه بتونن قوانين رو كامل بخونن مي تونيد حجم قوانين رو بياريد پايين كه به صورت خلاصه نشون داده بشه. انصافاً كم پيداميشن كاربرايي كه وقت بذارن تا اين حجم از متون رو بخونن

ديگه بيشتر از اين ادامه نميدم كه فكر كنم تا الانشم زيادي به پروپاي مامبولرن پيچيدم
    پيشاپيش ممنون از پاسخگوييتون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

اتفاقاً انتقاد خیلی چیز خوبیه. من یکی خودم خیلی انتقاد میکنم. و همین الان در بحثهای داخلی گروه من کلی ... :دی

انتقاد همیشه خوب هست. البته اگر درست و بجا باشه و بدون غرض همیشه مورد توجه ما هست و مامبولرن به همین خاطر که کاربرانش هستن که اونرو کمک میکنن و ارزش براش قائلند پس باید این سرمایه ها رو نگه داشت و چون سایت برای اونهاست پس باید برای اونها هم مدیریت بشه. تمام قوانین برای راحتی کاربران است و باعث میشه محیط بهتری برای کاربران بوجود بیاد تا آزادانه بتوانند فعال باشند.

مورد 1 : شدنی هست اما فکر میکنم فشار زیادی به سرور بیاره و نیازمند بررسی بیشتر هست و صرف زمان تا بتوانیم با یک یا چند کوئری این مشکل را برطرف کنیم ! انشاالله مهندس فیروزمندان این مشکل را برطرف خواهند کرد. البته اگر ارزشش رو داشته باشه. البته برای شکلک ها راه حلهایی هست !

مورد 2 : همه سوالات این انجمن برمیگرده به مشکلات کاربران ! هرکسی سوال داره یا مشکلی داره میاد و بیان میکنه ! محلش هم مشخص هست. برای هر نوع سوال بخشی در نظر گرفته شده و با توجه به موضوعیت سوال یا مشکل مطرح میشه. اگر درست متوجه نشدم بهتر توضیح بدید ! یا پیشنهاد خود را کاملتر بیان کنید.

مورد 3 : چیز خوبیه. ولی فکر نمیکنم کسی برای تشکر اینجا باشه. ولی خوب با بودنش بنده هم موافقم و این مورد را با دوستان مطرح میکنم. اما به نظرم کسی که اینجا پاسخ سوالی رو میده به دنبال تشکر دیگران نیست. هرچند تشکر در ایران معنای دیگه ای داره. مثلاً خیلی از مواقع الان برید در سایتهای دیگه بررسی کنید میبینید که مدیران انجمنها میان میگن سلام و بای آل !!! 100 نفر تشکر میکنن الکی میرن !!!!! خوب این نشون میده تشکر معنای دیگه ای داره و ربطی به اصل ماجرا نداره ! یا اینکه موارد مشابه. پس اگر قرار باشه تشکر برای پیدا کردن دوست دختر/پسر یا مواردی از این نظر باشه بهتره که نباشه ! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید !!!

مورد 4 : شاید براتون جالب باشه! ولی توی دانشگاه از 100 نفر یک نفر هم قانون اساسی کشورش رو مطالعه نکرده !!! و همه دارن زندگی میکنن و ... . یکسری قانون رو رعایت میکنن و یکسری خیر !! افرادی که قوانین رو رعایت میکنن که خوب نشان از شخصیت بالاشون هست و افرادی که رعایت نمیکنن بالاخره یکبار به مشکل میخورن !!! پس اجباری در خوندن قوانین کشور نیست ! ولی اینکه شما یکبار به قوانین پاتون گیر کنه احتمالش هست ! پس بهتره که هر وقتی که تونستید بخونید تا مشکلی پیش نیاد ! البته اینم باید بگم که قوانین انجمن اکثراً مشخص هستند و قوانینی هستند که انجمنهای دیگر نیز استفاده میکنن !!!پس بعید میدونم انسان بودن در هرجایی سخت باشه ! چه قانون باشد و چه نباشد ! ولی بودن قانون یک نظمی به هر جایی میده. حتی جنگل هم قانون دارد! برخی قانونها 4 خط و برخی هزاران خط.
    به هر حال فکر میکنم قانونها کافی هستند. اگر پیشنهادی دارید با دلیل مطرح کنید تا در ارتباط با آن بحث و تبادل نظر کنیم تا رفع اشکال شود. هیچ چیز بدون اشکال نیست و ممکنه از دید شما به مسائلی اشاره بشه که برخی بندها اضافه و برخی کم شود. تمام شرایط را باید سنجید !

در ارتباط با خطوط آخر هم همون اول عارض شدم که ما برای همه کاربران احترام قائلیم و این انجمن هم برای کاربرانش هست ! ما بدون کاربرانمون دلیلی برای فعالیت نداریم و باید به نظر اونها احترام بگذاریم. پس برخلاف دیگران کاربران را ارزش بیشتری قائل خواهیم بود. جالبه بدونید من قبل از عضویتم در گروه مثل شما زیاد به پر و پای تیم پیچیدم :دی پس نگران نباش. ادامه بده. )

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

تشکر شده 5 بار در 4 ارسال
    فكر نميكنم كسي بخاطر دوست پسر يا دختر بازي اينجا بياد ، دكمه تشكر اگر فكر ميكنيد لازم نيست حداقل امكان حذف تاپيك رو براي كاربران قرار بديد ، بعضي وقتها اشتباهي پيش مياد كه بايد تاپيك حذف بشه

با تشكر فراوان ازشما. در پاسخ جواب هايتان:
    مورد 3 : چیز خوبیه. ولی فکر نمیکنم کسی برای تشکر اینجا باشه. ولی خوب با بودنش بنده هم موافقم و این مورد را با دوستان مطرح میکنم. اما به نظرم کسی که اینجا پاسخ سوالی رو میده به دنبال تشکر دیگران نیست. هرچند تشکر در ایران معنای دیگه ای داره. مثلاً خیلی از مواقع الان برید در سایتهای دیگه بررسی کنید میبینید که مدیران انجمنها میان میگن سلام و بای آل !!! 100 نفر تشکر میکنن الکی میرن !!!!! خوب این نشون میده تشکر معنای دیگه ای داره و ربطی به اصل ماجرا نداره ! یا اینکه موارد مشابه. پس اگر قرار باشه تشکر برای پیدا کردن دوست دختر/پسر یا مواردی از این نظر باشه بهتره که نباشه ! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید !!!
    حرف شما كاملاً صحيحه و تشكردر فروم هاي ايراني بيشتر سمبل شده و استفاده از اون در حداقل ايران بد باب شده. اما خب بونش بهتر از نبودنشه. مثل لايك توفيس بوك مي مونه. شما وقتي از چيزي خوشتون مياد يا از كاري كه براتون انجام دادن ميخواين تشكر كنيد از اين طريق انجام ميدي. در واقع منظور من كم كردن پست هستش چون خيلي ها براي تشكر يه پست ميفرستن و اين چندان جالب نيست. تازه با بودن تشكر شما ميتونيد بدونيد كه يك پست چقدر مفيد بوده.جداي اينها كاربري كه ارسال پاسخ داشته تشويق ميشه براي ادامه كار. ولي خوب به قول شما امروزه كاربرد تشكر درست نيست!!
    در مورد قوانين هم مي تونيد مهم هاش رو تو 10خط بگيد و بقيه رو لينك بديد. الان قانون اساسي كشور رو منم نمي دونم. چون به دردم نميخوره. ولي قانون فروم فرق داره. مثلاً الان خيلي ها ميان تبليغ سايتشون رو اينجا ميزنن. درصورتي كه هيچ ربطي به جوملانداره. خب وقتي قانون كوچيك بشه و راحت بخونيدش ديگه كسي ازين اشتباهات نمي كنه.

سلام

جناب پوردریایی عزیز. دوست گرامی و بزرگوار ما. اون برای مثال بود. هرچند من هم مخالفتی نکردم با دکمه تشکر. ولی در انجمنهای مشابه و همکار دیدیم که حتی تاپیک مشابه این توسط خودشون زده شده بود !!!! به هر حال تشکر دکمش باشه خوبه ولی ممکنه مثل بقیه انجمنها دکمش تشریفاتی بشه !

حذف تاپیک هم از اون چیزایی هست که نبودش بهتره !! چون ممکنه یک کاربر یکباره یک تاپیکی که به جواب رسیده و میتونه به کاربران دیگه در آینده کمک کنه رو دلش بخواد حذف کنه ! یعنی زحمت و زمانی که برای حل این مشکل کشیده شده رو باید زیر پاش له کنه و ... . پس حذف تاپیک صحیح نیست. گذشته از اون باعث بوجود اومدن خطای 404 در موتورهای جستجو میتونه بشه ! (البته حذف منابع صفحه و نه خطای معین 404)

ولی با توجه به امکاناتی که در وی بی هست الان ویرایش پست هست و اگر کاربری تخطی کنه و برای اهداف خاص اینکار رو بکنه قابل شناسایی خواهد بود و میتوان به ارسال اصلی بازگرداند !!!

در کل با دکمه تشکر موافقم. ولی نگاه خوبی بهش ندارم !

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در مورد قوانين هم مي تونيد مهم هاش رو تو 10خط بگيد و بقيه رو لينك بديد. الان قانون اساسي كشور رو منم نمي دونم. چون به دردم نميخوره. ولي قانون فروم فرق داره. مثلاً الان خيلي ها ميان تبليغ سايتشون رو اينجا ميزنن. درصورتي كه هيچ ربطي به جوملانداره. خب وقتي قانون كوچيك بشه و راحت بخونيدش ديگه كسي ازين اشتباهات نمي كنه.
    خوب شما قوانین رو نخوندید و از خیلی از جرایمی که در شبانه روز مرتکب میشید خبر ندارید !! اگر قصد شما تشکر برای انگیزه هست خوب در ویبی میتونید در پروفایل کاربر ذکر کنید و به ایشون تشکرتون رو کلامی بیان کنید و ... کاربر و یا مدیر هم میخونه و میتونه پاک کنه یا بگذاره بمونه ! خوب تبلیغ سایتشون رو اگر طبق قانون بگذارن که مشکلی نیست !!! شما ممکنه الان یک جرمی رو مرتک بشید که در قانون براش جریمه مشخص شده ! و پلیس شما رو بگیره و جریمه کنه ! خوب پلیس برای اینه که شما رو با قانون آشنا کنه ! حتی ممکنه در قانون برای قتل قانونی نوشته نشده باشه ! پس مأمور نمیتونه شما رو توبیخ کنه ! پس نمیشه قوانین رو خلاصه کرد و اینکار درست نیست !!! همه قوانین لازم الاجرا هستن و نمیشه از هیچیک گذشت !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

شما راست ميگيد اين نظر شخصي من بود ،* ولي با دكمه تشكر شديدا موافقم ...

فكر كن من اينجا فقط خواستم از شما دونفر تشكر كنم ، مرسي از هر دوي شما ...

الان دوتا مسئله پيش اومد ،* يه خط به ديتابيس اضاف شد كه به مرور بار سنگيني ميشه ، چند نفر هم وقتشون رو تلف ميكنند بيان ببينن اين ارسال درمورد چي بود

خب الان مرسي مهدي (*اين واقعي بود :d )

برادر من ! عبدالحلیم جان. من که مخالف نیستم ! با یکسری عاداتی که در ایران باب شده مخالفم و به همین خاطر دید خوبی به تشکر ندارم.

اگر کسی واقعاً قصد تشکر و انگیزه دادن داشته باشه میتونه در پروفایل شخص بره و بیان کنه ! داره به فرد تشکر رو میفرسته دیگه ! خوب میتونه توی پروفایلش بنویسه و مزاحم دیگران نشه. همونطور که قبلاً خیلیها تشکرشون رو در مسنجر یا ایمیل یا پیغام خصوصی به بنده ارسال میکردن و لطف داشتن. بقیه هم میتونن برن ببینن طرف چقدر مورد عنایت دیگران هست در پروفایلش الان و ... .

دکمه تشکر خیلی خوبه ولی بد جا افتاده. منم مخالف بودنش نیستم ! نظر شخصیم رو فقط گفتم. قرار دادنش فقط یک یا چند کلیک هست. :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

فرمايش شما كاملاً متينه و من قبول دارم. ولي قانون كشور رو با قانون فروم مقايسه نكنيد. كامل منظور بنده رو متوجه نشديد. گفتم مهم هاش رو خلاصه كنيد و بقيه رو لينك بديد. اينجوري حداقل دو سه نفر ميخونن. حالا تصميمش با مديرانه.
    در مورد تشكر هم مردم خودتون صلاح مي دونيد ولي به نظر خودتون كدوم كار رو كاربرا بيشتر دوست دارن؟اينكه تو پروفايل سه متر تشكر بنويسن؟يا روي تشكر كليك كنن؟؟
    اينها هم در حد پيشنهاده و نظر شخصي. اميدوارم باعث سؤتفاهمنشه
    موفق باشيد

بله خيلي چيزها توي مملكت ما جا نيوفتاده ، اين قوانين كشوري رو كه هيچ ، قوانين سايتها ، حريم خصوصي و غيره ، قوانين سايت رو من خودم هيچوقت براي هيچ سايتي نخوندم ولي ميدونم چي هست ، هر سايتي با كمي تفاوت ، هر سايتي براي اينكه مسئوليتي رو از دوش خودش برداره مجبوره كه قوانيني رو وضع كنه و وظيفه كاربراي سايت هست كه قوانين رو بخونند و رعايت كنند و خلافي اگه سر بزنه عهده سايت نيست ، توي كشور ما اين حريم خصوصي فقط نوشته است ولي توي كشورهاي ديگه وبسايتها حريم خصوصي خودشون رو به ثبت ميرسونن و بابتش سالانه هزينه پرداخت ميكنند .
    ميتونيد نگاهي به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بندازيد ...

من با دکمه تشکر مشکلی ندارم ! باور کنید !!!! فکر کنم چند بار قبل از این هم گفتم !!!

خلاصه شدن قوانین هم شما پیشنهادتون چیه ؟ دقیقاً ذکر کنید تا بررسی شود. نمیشه که چندتا قانون داشت !!! مگر اینکه مهمترین قوانین رو مد نظر داشته باشیم که اون هم به نظرم صحیح نباشه.

با اصل کاری که میفرمایید موافقم. ولی باید اصول رو هم در نظر گرفت ! درسته !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین