-
کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی میخواهم
سلام -اینجا چرا اینطوریه تبلیغ نمیکنم اما انجمن جومینا خیلیی مرتبه ادم اینجا میاد هنگ میکنه میبینی تو بخش جوملا1.5 از 1.7 نوشتن وخیلیم شلوغ و نا مرتب من مجبور شدم ارسال موضوع کنم چون تو سرچ چیزی پیدا نکردم لطفا لینک دانلود کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی تو این صفحه قرار بدهید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2011 04:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
robat2153
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام -اینجا چرا اینطوریه تبلیغ نمیکنم اما انجمن جومینا خیلیی مرتبه ادم اینجا میاد هنگ میکنه میبینی تو بخش جوملا1.5 از 1.7 نوشتن وخیلیم شلوغ و نا مرتب من مجبور شدم ارسال موضوع کنم چون تو سرچ چیزی پیدا نکردم لطفا لینک دانلود کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی تو این صفحه قرار بدهید
سلام
در مورد مورد اول بايدبگم كه ما تو قوانين زديم كه تو بخش مربوطه پست بزنند ولي ....
در مورد كامپوننت هم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ليستش هم:
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی ولی لینکا خرابه خودتونم امتحان کنید
-
-
لینکها مشکلی ندارند ! کانکشن خود را بررسی کنید !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)