-
در هر پست انجمن شما امکان قرار دادن ویدئو، متن، تصویر و ... دارید اما اگر فکر میکنید Joomsocial این کارو بهتر و متمرکز تر انجام میده هیچ مشکلی نیست اما لطفا قبل از تصمیم، کاملا سیستم هارو بررسی کنید تا در آینده برای گسترش هیچ مشکلی نداشته باشیم
تمام جوانب را در نظر بگیرید و ... 
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2011 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
البته ميشه با ادغام 4تا كامپوننت اون رو رايگان طراحي كرد ولي خب گستردگي JomSocial خيلي زياده و كاراييش تقريباً در حد يك اسكريپت مستقل شبيه به فيس بوك هستش. اگر يك ماه فرصت بديد من يه تحقيق جامع ميكنم. تو اين فرصت اگه اطلاعيه اي زده بشه و كاربراي مشتاق هم شناسايي بشن خيلي خوبه و كارا سريعتر انجام ميشه.
نتيجه تحقيق در همين تاپيك گفته ميشه
-
-
سلام
این پروژه خوابید؟
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
علیرضا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این پروژه خوابید؟
یا علی
با سلام
متأسفانه این پروپه با استقبال روبه رو نشد
هرچند من تلاش خودم رو کردم و افزونه های مورد نیازش(جومسوشیال و الحاقات وابسته که جمعاً 4000 خط می شد) رو ترجمه کردم ولی خب این کار همون ابتدای کار شکست خورد
امیدوارم که در آینده بشه این کار انجام داد و مدیران بتونن به این موارد رسیدگی داشته باشند
موفق باشید
-
-
سلام
بر چه اساس می گید شکست خورد؟
یا علی
-
-
قرار بود كه اين سايت با هسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]پياده سازي بشه و از كامپوننت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و يك سري از كامپوننت هاي ديگه براي بخش آموزش استفاده بشه. چنين چيزي در ايران و كشورهاي فارسي زبان اصلاً وجود نداره. حتي من نمونه ي خارجيشو به اين صورت نديدم. نمونه هاي خارجي همگي با يك مديريت ويدئو كارشون رو انجام دادن.
حدوداً يك هفته زمان برد كه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نسخه ي 2.2.2 ترجمه بشه. بعد با مشكل فني در زمينه تاريخ شمسي در رويداد ها برخورديم. اين موضوع مكاتبه شد و به خاطر مشغله ي كاري تيم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فعلاً اين پروژه متوقف شد تا بلكه كمي مشغله ها كم بشه. اما خب عدم پاسخگويي هم شوق و اشتياق رو كم كرد. به هر حال به عنوان يك فارسي زبان ميگم كه اگر چندين تيم دارن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو فارسي ميكنند همگي در تلاشند كه از ديگري سبقت بگيرند و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ي خودشون رو زودتر از تيم هاي ديگه منتشر كنند. هيچ كدام به دنبال راه حلي نوين در عرصه ي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نيست و وجود همچين سايتي يك نقطه ي عطف در زمينه ي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ست كه هيچ تيمي اين كارو نكرده.
فكر كنم اينجوري سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بيشتر شناخته خواهد شد و كسي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو فقط پشتيبان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نمي دونه. اميدوارم كه پيگيري بشه و جناب فيروزمندان وقتي برامون بذارن تا بتونيم اين كارو با همكاري [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و دوستان علاقه مند راه اندازي كنيم.
پيروز و سربلند باشيد
-
-
سلام
ابتدا از شما تشکر میکنم. وقت زیادی گذاشتید که جای تقدیر و تشکر داره.
در همان ابتدای تاپیک :

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با کلیات این موضوع کاملا موافقم و حمایت هم میکنم اما مشکلی هست و اون هم محدودیت زمانی ما (تیم) برای این مورد است. در صورتی که در این قسمت کاربران مقداری فعال بشن و گوشه ای از کارو بگیرن مشکلی نیست.
یا علی
این موضوع رو بیان کردم و نوشتم که متاسفانه تیم درگیر مسائلی است که از قبل برنامه ریزی شده و وقت کمی در اختیار داریم. امیدوار بودم شما این طرح رو به کمک دوستان و کاربران دیگر دنبال کنید اما متاسفانه به نظر میاد غیر از شما کسی در این قسمت همکاری نکرده.
البته این بدین معنی نیست که تمایل نداریم همکاری داشته باشیم، اتفاقا استقبال هم میکنیم اما باید اولویت ها و منابع انسانی که در اختیار داریم را در نظر بگیریم.
به نظر من بهتر هست قبل از دلسرد شدن و اعلام شکست پروژه، مشکلات و مواردی که باهاش درگیر هستید را با کاربر های دیگه به اشتراک بذارید.
این طرح با توجه به زحماتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید حیف هست به این صورت رها بشه.
امیدوارم شما هم شرایط مارو درک کنید و به ما در ارائه خدماتی بهتر کمک کنید.
در رابطه با انتشار جوملا هم نکته ای بیان کنم : ما هیچ وقت سعی بر اول بودن نداشتیم. معمولا سعی ما انتشار نسخ بی عیب و کاملا سازگار با زبان فارسی بوده و هست. در انتشار نسخه 1.6 دیدید که علارغم آماده بودن نسخه فارسی چند روز بعد از انتشار نسخه انگلیسی آنرا منتشر نکردیم و همانطور که شاهد هستید هنوز هم تیم دیگری این نسخه را منتشر نکرده ...
در رابطه با کارهای موازی انجام گرفته از طرف تیم های مختلف باید عرض کنم که پیشنهاد های زیادی از طرف ما به سایر تیم ها داده شد، اما متاسفانه جواب ها منفی بوده ...
یا علی
-
-
با سلام خدمت جناب فيروزمندان. جالبه كه همين الان داشتم ازتون كلگي مي كردم
. من با نظر شما در مورد جوملا كاملاً موافقم و معتقدم براي نتيجه ي بهتر در زمينه نرم افزارهاي طراحي وب بايد يك همبستگي و يك منبع باشه كه نيست. جوملا فقط نبايد ترجمه باشه و گسترش در كنار ترجمه معني پيدا مي كنه.وقتي كه يك تيم 5 نفره Virtuemart رو درست مي كنه يك تيم حداقل 30 نفره نمي تونه كامپوننت هاي ابر قدرت بسازه؟اونم تيم حرفه اي مثل جوملا فارسي؟قرار نيست بخش گسترش دهندگان يك فضاي عمومي داشته باشه. دليلشم گفتم كه خيلي ها اون فضا رو با فروم اشتباه مي گيرن. اما خب با نظر شما موافقم كه وقت كمه و مديران مشغولن. پيشنهاد مي كنم فعلاً بصورت خصوصي در همين فروم باشه و بعد مطالب رو منتقل كنيم به سايت اصلي. بازهم ميگم خصوصي باشه كه اشتباه نگيرن. حالا شما محيط رو ايجاد كنيد كه ما هم دست به كار شيم
-
-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
خوب از مديران همين بخش استفاده مي كنيم. در مورد شما هم كه اصلاً صحبت نمي كنيم چرا كه همه شما رو مي شناسن. براي عضويت هم من پيشنهاد مي كنم كه فعلاً بصورت دعوت نامه و محدود باشه كه بعدها كه كاربرهاي زيادي رو جذب كرديم بصورت عمومي عضو گيري كنيم. هرچند من با عمومي شدن اون موافق نيستم چون خيلي ها اونجا رو با فروم اشتباه مي گيرند و مشكلات معمولي رو اونجا بيان مي كنن.
اگرم دقت كرده باشين تنها افراد حرفه اي مي تونن شركت كنند نه هرجوملا كاري(در واقع همون تيم خودتون و ساير حرفه اي ها).
این که میشه جومینا دوست عزیز !
-
-
سياست هاي جومينا بر اساس ترجمه ست ولي اين كار برنامه نويسيه. ترجمه رو هر فردي در فضاي اينترنت مي تونه انجام بده اگرم نتونه Gtranslate كه هست، ولي آيا همه بلدن براي جوملا برنامه بنويسن؟ همه ميتونن حريم خصوصي رو رعايت كنند و اطلاعات مربوط به محتواي برنامه رو محفوظ نگه دارند؟ جداي ازين مطالب براي آموزش ميشه از همه ي كاربران دعوت كرد؟ معمولان سعي ميشه ازتعداد كمي استفاده بشه و از همون تعاد رو آماده كرد براي آينده. در ضمن موقتاً خصوصيه و بعدها با توجه به نظر مديران عمومي خواهد شد ولي فعلاً نميشه همه رو دعوت كرد. اميدوارم قانع كننده باشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)