-
باسلام
با توجه به موردی که دوست خوبمون علیرضا فرمودند در حال حاضر امتحانات دانشگاه زیاد شده و مدیران مشغول امتحانات هستند و پیگیری چنین مواردی وقت گیر است به همین خاطر عضوگیری رو بعد از امتحانات انجام بدید بهتره.
در مورد آقای فیروزمندان هم باید عرض کنم که نیازی به هاست و دامین نیست. هدف من ساب دامینی به جوملای فارسی بود. مثلاًDev.joomlafarsi.com که کاربران با نام جوملا فارسی بشناسند.
من چارتی در این زمینه تهیه کردم که تا یکشنبه کامل و برای آقای فیروزمندان ارسال می کنم.
در ضمن دارم رو سیستمی کار می کنم که اگه بشه از طریق نرم افزاری که در اختیار کاربران قرار می دیم آموزش ها رو دریافت کنند.
امیدوارم مورد قبول واقع بشه
یاحق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2011 05:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ساختار سایت تقریباً قراره به چه حالت باشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آیا به این سبک کار خواهد کرد؟
نه
اين سايت يك سايت آموزش و مشتمل بر مطالب آموزشي هستش.در واقع با يك جوملاي ساده هم ميشه ساختش. ولي هدف ما اشتراك كاربران هست. طوري كه بتونند پروژه ها و آموزش هاشون رو بين همديگه رد و بدل كنند و از تجربيات هم استفاده كنند. اين موارد تو مدول هست ولي خيلي پيچيده ست طوري كه ادمين گم ميشه چه برسه به كاربر
سادگي تو سيستم خيلي مهمه
ممنون
ویرایش توسط safajuy : 06-04-2011 در ساعت 10:45 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)