در واقع همون علتي كه گفتم كسي به اين شكل راه ننداخته و نمي ندازه همينه. اين سايت ها آموزش رايگان ندارند و آموزش هاشون اكثراً تجاريه و بر پايه ويدئو كار مي كنه. درسته كه ويدئو بهترين شكل آموزش وب هستش ولي خب كافي نيست. خيلي جاها نيازه كه شما مستندات رو در اختيار كاربران بگذاريد و از آنها بخواهيد كه در مورد يك پلاگين نظرات خودشون رو بگن. در واقع براي طراحي و معماري يك افزونه از اونها كمك ميگيريد. من تا الان در هيچ سايتي(حداقل فارسي زبان) نديدم كه آموزش ها رو به صورت جمعي و اشتراكي انجام بده. ان چيزي كه مد نظر من هستش خيلي شبيه به JomSocial هست ولي خب تجاريه و لايسنسش گرونه. البته مستقل از جوملا هم هست كه sharetronix هست و امكاناتي مثل اشتراك گذاري و ويدئو رو براي ما فراهم ميكنه كه فراتر از خواسته هاي ماست ولي خب كتابخانه رو براي ما نمي سازه. ناگفته نمونه كه JomSocial رو اگر گسترش بديم و با كامپوننت هاي ديگه تلفيق كنيم حتي از Facebook هم قويتر ميشه.حالا اگه بشه لايسنسش رو خريد يا وارز كار كرد خيلي خوب ميشه.نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)