-
مشکل باقالب quantiv
با سلام.مشکلم با قالبquantiveجوملا هست.این قالب رو نصب کردم.اما تو بخش مدیریت قالب که وارد
میشم،صفحه تنظیماتش بهم میخوره و این مشکلو فقط با زیان فارسی داره.درصورتی که قالب rtlروساپورت میکنه و
زمانی که زبان سایت انگلیسی هست صفحه تنظیمات درست کار میکنه. فریم ورک وکامپوننتqantry
رو هم نصب کردم.از چندتا از دوستان پرسیدم و جواب هایی که دادن:
1-ایراد مرورگر...>>چک کردم مشکل از اون نیست
2-فارسی سازی قالب...>>قالب rtlروساپورت میکنه
3-فریم ورک قالب فارسی بشه...>>اما چه جوری؟
4-ویرایش سورس اصلی خود قالب و هماهنگ سازی اون با حالت قالب مدیریت هست که کمی آشنائی هم با php
و هم با html نیاز داره.مشکلاتی که جوملا داره یکیش همین هست.....>>چه جوری؟
5-زمانی که نیاز به تنظیمات داری زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزار!!...>>نمیشه!کاربر سایت من نیستم و
الزاما باید مدیریت فارسی باشه و کاربر بتونه هروقت خواست خودش تنظیمات قالب رو عوض کنه و الزاما هم باید
از همین قالب استفاده کنم!!!
کسی هست بتونه کمک کنه و بگه باید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2011 08:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این یک قالب تجاری است و طبق قوانین ما نمیتوانیم کمکی به شما در اینباره بکنیم. این قالب از محصولات تجاری راکت تم هست و باید با پشتیبانی همین سایت در تماس باشید تا به شما راهنمایی کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
خوب فریم ورکش که تجاری نیست!هست؟!اونو میشه بگید چه جوری فارسی کنم؟این مشکل تنها مال این قالب نیست!قالب های دیگری رو هم از این تیم که با همین فریم ورک کار میکنن رو هم نصب کردم اونا هم همین مشکلو دارن!
-
-
دوست عزیز نیازی به فارسی سازی فریم وورک نیست ! یک سوال از پشتیبانی قالبتون بکنید بهتون پاسخ خواهند داد !
کمی هم در رابطه با فریم وورک مطالعه کنید بد نیست !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!این قالب رو ازیکی از سایتها دانلود کردم!!!!
اگه بتونین بگین مشکل از کجاست واقعا ممون میشم تا بگردم راه حلشو پیدا کنم.
ویرایش توسط peyman85 : 05-20-2011 در ساعت 10:00 AM
-
-
سلام
این یک قالب تجاری است و طبق قوانین ما نمیتوانیم کمکی به شما در اینباره بکنیم. این قالب از محصولات تجاری راکت تم هست و باید با پشتیبانی همین سایت در تماس باشید تا به شما راهنمایی کنند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جوابتون قبلاً داده شده دوست عزیز، با پشتیبانی قالبتون تماس بگیرید مشکلتون حل خواهد شد.
-
-

نوشته اصلی توسط
peyman85
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب رو ازیکی از سایتها دانلود کردم!!!!
دوست عزیز ما مسئول نیستیم که ملحقات نال شده رو پشتیبانی کنیم ! ممکن هست فایل شما کلاً مشکل داشته باشه. برای اینکه مشکلاتتون در اینباره تمام شود پیشنهاد میکنم بصورت قانونی این قالب را خریداری نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)