با سلام
من از جوملای 1.5.22 تیم جومفا استفاده می کنم و تیم جومفا در حال حاضر در دسترس نیست
میخواستم بدونم اگه من جوملای خودم رو به جوملا 1.5.23 تیم شما ارتقا بدم مشکلی برای مطالب و کلا محتوای سایتم پیش میاد یا نه ؟

با سلام
من از جوملای 1.5.22 تیم جومفا استفاده می کنم و تیم جومفا در حال حاضر در دسترس نیست
میخواستم بدونم اگه من جوملای خودم رو به جوملا 1.5.23 تیم شما ارتقا بدم مشکلی برای مطالب و کلا محتوای سایتم پیش میاد یا نه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هميشه قبل از انجام كاري از سايتتون بك آپ بگيريد ولي مسلما مشكلي براي ارتقاء پيش نمياد
سلام
می تونید از لینک زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
از نحوه ارتقا به ورژن جدید آگاهی دارمنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط سوالم اینه
چون جوملا ها مربوط به تیم های متفاوت هست ، ارتقا دادن به جوملای تیم مامبو لرن باعت تغییر در محتوا و مطالب سایت میشه یا نه
بله می تونیدنوشته اصلی توسط afshin0411 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر آموزش هایی که لینکشو دادم دقیق تر بررسی کنید به این موضوع اشاره شده
موفق باشید
براي ارتقا نياز نيست كه حتما بسته جوملا رو استفاده كنيد و جوملا رو دوباره نصب كنيد
بلكه ميتونيد از بسته هاي كم حجم اپگريد استفاده كنيد
نمونش خود من كه از اين بسته استفاده كردم و مشكلي هم برام پيش نيومد
ولي در هرصورت از فايلها و ديتابيس قبل از هركاري بك آپ بگيريد
ضمنا من نميدونم چه جوري اينجا فايل پيوست ميشه و گرنه بسته ارتقاي 1.5.22 به 1.5.23 رو براتون ميذاشتم
موفق باشيد
سلام
پیشنهاد اینه که قبل از انجام هر کاری از فایلها و دیتابیستون پشتیبان تهیه کنید.
بسته های بروز رسانی هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)