-
پيشنهاد پيوست فايل
با سلام خدمت شما
از اونجائي كه انجمن جديد با نرم افزار وي بي راه اندازي شده و همينجا تبريك ميگم ، پيشنهاد ميكنم قابليت پيوست فايل رو براي كاربران فعال كنيد .
بدليل اينكه گهگاهي كاربران فايلهايي دارند كه ميتونند براي بقيه به اشتراك بگذارند و اينطوري دريافتش ساده تر ميشه
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2011 03:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بنا به دلایلی فکر میکنم نشه این موضوع رو همگانی نمود ! شیطنتهای برخی از کاربران میتونه دردسر ساز بشه ! ولی اینکه افراد منتخب اجازه اینکار را داشته باشند در دست بررسی است.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ميدونم چي ميگيد ، مثلا من خودم الان چندتا كامپوننت رو فارسي كردم از جمله كوننا 1.6.4 كه به زودي تموم ميشه ، و طرفداراي زيادي هم داره ، من فايلهام رو توي انجمن ديگه پيوست ميكنم ولي اينجا مجبورم به بيرون لينك بدم
-
-
البته من هم با اين كار كاملاً موافقم ولي خب همونجوري كه با بر تاپيك ها نظارت ميشه مي تونيد به فايلهاي پيوست هم نظارت كنيد. البته پيشنهاد مي كنم از يك آپلود سنتر استفاده كنيد
-
-
شاید مشکل فضای هاست داره انجمن و مدیران فکر میکنند اینجوری ممکنه به مشکل فضا دچار شن
-
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاید مشکل فضای هاست داره انجمن و مدیران فکر میکنند اینجوری ممکنه به مشکل فضا دچار شن
جوملاي فارسي خودش هاستينگ هم ميده و به شركت مامبوسرور در ارتباطه. فكرنكنم مشكلي بابت فضا باشه.با آپلود توسط اشخاص خاص موافقم. البته اگه بشه براي كاربران آپلود تا يك مگابايت رو فعال كرد خيلي خوبميشه
-
-
سلام
موضوع ارتباطی با فضا و ... نداره
آپلود نشدن فایل جز سیاست های تیم است که یکی از علتهاش اینه که امکان ریسک هک شدن بالا میره چون smf و vb بارها از این طریق هک شدند
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)