-
تغيير در كد html
با سلام
من قصد دارم كه يك متن رو به صورت متحرك نشون بدم و تا جايي كه ميدونم با استفاده از تگ marquee اين كار مكان پذيره ولي مسئله اينجاست كه من وارد قسمت edit html source*ميشم و كد تگ رو هم مينويسم و دكمه update*رو هم ميزنم ولي تگ من اعمال نميشه ،يعني زماني كه كد رو دومرتبه باز ميكنم تگ نوشته شده نيست و بدون تغييره.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2011 09:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای اینکار ابتدا بایید در تنظیمات کلی ادیتور را بصورت no edithor قرار دهید و سسپس کد خود را قرار دهید.
یا علی
-
-
-
-
سلام
من نياز دارم كد مربوط به ماژول latestnews.php رو تغيير بدم، در واقع قصد دارم كه تگ marquee به اون اضافه كنم ولي محل قرار گيري اين تگ را نميدنم.
ممنون ميشم آدرس دقيق قرار گيري تگ رو در بين كدها بهم بگيد.
-
-

نوشته اصلی توسط
alonac
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من نياز دارم كد مربوط به ماژول latestnews.php رو تغيير بدم، در واقع قصد دارم كه تگ marquee به اون اضافه كنم ولي محل قرار گيري اين تگ را نميدنم.
ممنون ميشم آدرس دقيق قرار گيري تگ رو در بين كدها بهم بگيد.
سلام دوست عزیز
شما فقط توی فایل index.php یا همون فایل اچ تی ام ال به قول خودتون نمیتونین کد ماژول رو تغییر بدین چون اونجا فقط موقعیت ماژول قرار میگیره نه خود ماژول! ماژول شما توی پوشه modules و فایل mod_latestnews.php هستش اگر اشتباه نکنم.
پیشنهاد میکنم اولا از ادوب دریم ویور استفاده کنید واسه ویرایش کدها و دوما قبل از دستکاری حتما یه پشتیبان از فایل مورد نظر بگیرید و سوما روی لوکال تست کنید بعد روی سرور اعمال کنید.
واسه نقل و انتقال فایل ها هم از ftp استفاده کنید.
امیدوارم کمکی کرده باشم. موفق باشی.
-
-
ممنون دوست عزيز، ولي سوال آخر من خيلي واضح بود و من ميدونم كه تغييرات بايد درون فايل latestnews.php صورت بگيره ولي دقيقاً نميدونم تگ marquee رو بايد تو كدوم خطش اعمال كنم.
-
-

نوشته اصلی توسط
alonac
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزيز، ولي سوال آخر من خيلي واضح بود و من ميدونم كه تغييرات بايد درون فايل latestnews.php صورت بگيره ولي دقيقاً نميدونم تگ marquee رو بايد تو كدوم خطش اعمال كنم.
شما میتونین کد اچ تی ام ال رو تو هر جا که قابلیت خروجی داشته باشه قرار بدین مثلا تو این ماژول فکر کنم این لاین ها کاربرد داشته باشه:
<li class="latestnews<?php echo $class_sfx; ?>">
<a href="<?php echo $link; ?>" class="latestnews<?php echo $class_sfx; ?>">
<?php echo $row->title; ?>
</a>
</li>
بالای این کدها کدتون رو قرار بدین، باید تست کنین و نتیجه رو ببینین.
-
-
ممنون، من اين كارو انجام دادم ولي خروجي به اين صورت شد كه آيتم هاي اين ماژول از زير همديگه عبور مي كنند!!!!!!!!!
-
-
سلام
اگر توی تایپ اشتباه نکرده باشم کد به شکل زیر در می یاد
کد:
<marquee> <span class="latestnews<?php echo $class_sfx; ?>">
</a>
</span>
</marquee>
ولی یادتون باشه که این ها ، در اصل کد ها در تگ <ul> قرار داده که اون رو هم به <div> تغییر بدید و هم چنین <ul/> رو به <div/>
اگر هم خواستید می تونید از این هم استفاده کنید که ارتفاع و ش یه سری تنظیمات دیگه اضافه کردم! :
کد:
<marquee style="width: 154; line-height: 150%; height: 145" onmouseout="this.start()" onmouseover="this.stop()" scrolldelay="50" scrollamount="1.0" dir="rtl" direction="up" behavior="scroll">
<span class="latestnews<?php echo $class_sfx; ?>">
</a>
</span>
</marquee>
یا علی
ویرایش توسط bodonoshir : 06-02-2011 در ساعت 09:50 AM
دلیل: کامل کردنش ...
-
-
ممنون دوست عزيز، من اين كارو قبلا انجام دادم ، ولي تگ ul رو تغيير نداده بودم كه با نظر شما اينكارو انجام دادم ولي متاسفانه دومرتبه همون مشكل پيدا شد كه آيتم ها زير هم ميرند!!!
من اينكارو قبلا توي جوملا كرده بودم ولي خيلي راحت جواب داد ولي اينجا برام مسئله شده.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)