-
افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6
سلام
با توجه به نیاز کاربران جوملا 1.6 و سوالاتی که بیشتر کاربران درخصوص نحوه فارسی سازی و فعال کردن زبان فارسی در جوملا 1.6 نسخه انگلیسی وجود داشت. آموزش افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار گرفت.
امیدواریم که مفید واقع شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2011 06:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خوب سایت الان فقط بسته کامل جوملا رو قرار داده.
بسته زبان خالی رو نداریم که .... بسته زبان رو چطور بسازیم ... یکم به فکر مبتدی ها هم باشید
-
-
به صورت عادی اگر فولدر زبان که در پکیج 1.6 هست رو زیپ کنیم و بخوایم استفاده کنیم
این اررور رو میده :
- JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
در ضمن فایل زبان مدیریت هم میمونه ....
میشه راهنمایی کنید چطور یه پکیج زبان فارسی برای استفاده در جوملا 1.6 انگلیسی درست کنیم و استفاده ...؟ استفاده رو که گفتید .. درست کردنش مونده
-
-

نوشته اصلی توسط
kakoshirazi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به صورت عادی اگر فولدر زبان که در پکیج 1.6 هست رو زیپ کنیم و بخوایم استفاده کنیم
این اررور رو میده :
- JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
در ضمن فایل زبان مدیریت هم میمونه ....
میشه راهنمایی کنید چطور یه پکیج زبان فارسی برای استفاده در جوملا 1.6 انگلیسی درست کنیم و استفاده ...؟ استفاده رو که گفتید .. درست کردنش مونده
در ابتدای آموزش افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 لینک آموزش ساختن زبان فارسی هم هست. یکبار دیگه مطالعه کنید.
به هر حال لینک زیر را ببینید:
برای مثال هم می تونید از لینک زیر کمک بگیرید.
-
-
خود جوملا فارسی پکیج زبان ارائه نکرده یا نمیکنه ؟
ما از فایل ها و فارسی سازی شما میخوایم استفاده کنیم ....
الاوه بر پک زبان
ابا در قالب ها یا جای دیگه نیاز به تغییری نیست ؟
-
-
ای بابا ویرایش نشد کنم.
من هرکاری میکنم یه جای کار اررور میده ...
شما این کار رو نکردی یا اینکه میتونی انجام بدی و یه پک واسه دانلود بهم بدید با فایل های زبان ترجمه شده ی همینجا ؟
اون اموزش بدرد کسایی میخوره که میخوان جوملاشون رو اونجور که دوست دارن انجام بدن ...
راستی بجز نصب این پک کاردیگه ای در قالب ها و ... نیاز نیست انجام داد ؟
اگه میشه خودتون یا کسی که این کار رو کرده لطف کنید یه پک اینستال از زبان جوملا فارسی بهم بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
kakoshirazi
خود جوملا فارسی پکیج زبان ارائه نکرده یا نمیکنه ؟
ما از فایل ها و فارسی سازی شما میخوایم استفاده کنیم ....
الاوه بر پک زبان
ابا در قالب ها یا جای دیگه نیاز به تغییری نیست ؟
خیر- جوملا فارسی هنوز چنین بسته ای برای انتشار آماده نکرده.
این بسته فقط ترجمه فایل های زبان هست ، در صورتیکه نسخه جوملا فارسی تغییراتی در خود جوملا نیز داشته.
منظور از قالب ها چیست؟ قالب ها باید قابلیت پشتیبانی از راست به چپ را داشته باشند.

نوشته اصلی توسط
kakoshirazi
ای بابا ویرایش نشد کنم.
من هرکاری میکنم یه جای کار اررور میده ...
شما این کار رو نکردی یا اینکه میتونی انجام بدی و یه پک واسه دانلود بهم بدید با فایل های زبان ترجمه شده ی همینجا ؟
اون اموزش بدرد کسایی میخوره که میخوان جوملاشون رو اونجور که دوست دارن انجام بدن ...
راستی بجز نصب این پک کاردیگه ای در قالب ها و ... نیاز نیست انجام داد ؟
اگه میشه خودتون یا کسی که این کار رو کرده لطف کنید یه پک اینستال از زبان جوملا فارسی بهم بدید
جهت تهیه این آموزش بسته زبان فارسی تهیه شده.
این آموزش هم برای افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 انگلیسی هست.
خیر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)