سلام به همه دوستان شکل و شمایل جدید فروم رو هم به همگی تبریک میگم واقعا زیبا شده.
من سایت رو آفلاین کرده ام و میخوام یک یوزر بسازم که با وارد کردن مشخصات در قسمت لوگین صفحه آفلاین , فقط بتونه وارد سایت بشه نه مدیریت سایت. چطوری این یوزر رو بسازم؟

سلام به همه دوستان شکل و شمایل جدید فروم رو هم به همگی تبریک میگم واقعا زیبا شده.
من سایت رو آفلاین کرده ام و میخوام یک یوزر بسازم که با وارد کردن مشخصات در قسمت لوگین صفحه آفلاین , فقط بتونه وارد سایت بشه نه مدیریت سایت. چطوری این یوزر رو بسازم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این مورد رو تست نکردم ( الان هم دسترسی ندارم که تست کنم ) که یوزر با دسترسی publisher یا author میتونه وارد بشه یا خیر اما برای اطمینان میتونید یک یوزر از نوع Manager انتخاب کنید و روی فولدر administrator پسورد قرار بدید تا یوزر تنها بتونه وارد بخش کاربری بشه.
یا علی
همه گروه های کاربری رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم که فقط super users میتونن وقتی سایت آفلاین هست وارد صفحه اصلی بشن که متاسفانه این گروه هم اختیار کامل در مدیریت سایت دارن. فکر کنم بهترین گزینه استفاده از روش پسورد گذاشتن روی فولدر administrator باشه.
سپاسگزارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)