سلام
براي ترجمه فورم كيوننا اين كلمه ها بنظرتون چه ترجمه اي باشه قشنگتره
Fresh Boarder
Junior Boarder
Senior Boarder
Expert Boarder
Gold Boarder
Platinum Boarder
كاربر تازه كار ! تازه وارد !
كاربر يخورده وارد
هميشه با اينا مشكل داشتم

سلام
براي ترجمه فورم كيوننا اين كلمه ها بنظرتون چه ترجمه اي باشه قشنگتره
Fresh Boarder
Junior Boarder
Senior Boarder
Expert Boarder
Gold Boarder
Platinum Boarder
كاربر تازه كار ! تازه وارد !
كاربر يخورده وارد
هميشه با اينا مشكل داشتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این ها سلیقه ای هست.
من هم قبلا کوننا رو ترجمه می کردم، اینا برام مسئله بود!
من اینجوری ترجمه کرده بودم:
کاربر عضو
کاربر جدید
کاربر نیمه فعال
کاربر فعال
کاربر حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای
ببینید برای ایرانی ها چه چیزی بهتر است، همان را بنویسید.
پ.ن.
من هم می خواستم روی کوننا وقت بذارم، ترجمه و بهینه کنم، قبلا هم مواردیشو انجام داده بودم.
یا علی
ویرایش توسط علیرضا : 05-22-2011 در ساعت 06:46 AM
مرسي كه جواب داديد ، يك لحظه فكر كردم كسي توي اين تالار وجود نداره ، اصلا نااميد شدم ، بالاخره اين ترجمه و افزونه بصورت رايگان براي خود همين كاربراست ولي متاسفانه كسي نگاهم نميندازه
سلام
بله، متاسفانه حق با شماست!
همانطور که گوینده، شنونده را بر سر ذوق می آورد، کاربران و روش و منش آنها، گسترش دهندگان را بر سر ذوق خواهند آورد!!!
بومی سازی کوننا در برنامه های میان مدت بنده نیز بوده است ولی هنوز نوبت آن نرسیده بود! بخش هایی از آن مانند css را نیز انجام داده بودم، ولی ...
اگر موردی بود، در خدمتم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
شما از یکسری عبارت عمومی استفاده کنید.نوشته اصلی توسط abdulhalim [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ترجمه این بخش بستگی به نوع انجمنی که فعال میشه داره و به نظرم این سلیقه ای هست
چی حق با شماست؟نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خيلي خوبه ؛ بالاخره يه دست صدا نداره من ترجمه هاش رو تقريبا تموم كردم ، فقط فايل اصلي قسمت مديريت مونده كه تا يكي دو روز ديگه تموم ميشه ،* اگر همكاري كنيم خيلي زودتر كامپوننت آماده انتشار ميشه ، ضمنا اگه فايل ترجمه رو هم از انجمن كيوننا بگيريد و تست كنيد و نظرتون رو هم بگيد ممنون ميشم
بله شما درست ميگيد ، برا اينكه سليقه ي هست اومدم اين پست رو زدم وگرنه معني كلماتش رو ميدونمنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواستم چند نفر نظر بدند هركدوم قشنگتر بود رو بذارم ، به هر حال مديرسايت ميتونه بعدا به دلخواهش عوض كنه
سلام
متأسفانه اکثر کاربران استفاده کننده هستند ! و میتونم اینرو اضافه کنم که حتی برخی از این عزیزان طلبکار هم هستن !
اما با اینکه سیاستهای تیم وردپرس فارسی متفاوت هست در کمک به کاربران، کاربران این پروژه فعالتر هستند! شاید لازم باشه از نوع سیاستهای همکارانمون برداشت کنیم و سیاستهای مشابه ای رو پیاده کنیم ! تجربه اثبات کرده که هرچی محیط بسته تر باشه بهتر جواب میده !! نمونه اونرو دوستانمون در تیم جوملایی ****** (معذورم از نامبردن! چون ممکنه بد برداشت بشه!!!) دارن تجربه میکنن !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
_______________________نوشته اصلی توسط abdulhalim [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورم همین بود مهدی جان، که مبسوط نکردم!نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)