در آواتار سایت من در مرورگر لوگوی جوملا نمایش داده شده است.چگونه می توانم آن را عوض کنم؟

در آواتار سایت من در مرورگر لوگوی جوملا نمایش داده شده است.چگونه می توانم آن را عوض کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عکس کوچکی که در کنار نوارد آدرس است اصطلاحا favicon نامیده می شود
درمورد این کلمه در انجمن جستجو کنید به نتایج مناسبی خواهید رسید
سلام.
favicon.ico:
برای تغییر آیکون سایت که favicon نامیده می شه باید آیکون خود را در سایز 16*16 پیکسل و با فرمت آیکون (ico) با فایل favicon.ico در مسیر زیر عوض کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه داشته باشید که پس از این کار باید کش مرورگر خودرا خالی کنید(History ها را پاک کنید) تا آیکون عوض شود.
و این هم بدانید که در مرورگر اینترنت اکسپلورر (IE) آیکون با مدتی تاخیر عوض می شود.![]()
به نظر شما اینکه Favicon در Firefox نمایش داده میشه و در IE نه از چی میتونه باشه.
از ابتدای قرار دادن همین جوریه و برای همه سایت هایی که با جوملا زدم.
باید از طریق کنترل پنل سایت خودتون که cpanel یا directadmin یا ... لاگین کنین ، بعد از قسمت file manager وارد پوشه ی public_html شده و از اونجا وارد پوشه یtemplate سایت بشین و فایلی به اسم favicon.ico رو پاک کنید و فایل لوگوی خودتون رو که به اسم favicon هستش رو روی سرور در همین پوشه اپلود کنین .
لطفاً سوالات خود را در یک تایپک نپرسید و هر کدام را در تایپک جدا و در انجمن مربوطه مطرح فرمایید. ممنوننوشته اصلی توسط hmn566 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)