-
مشکل بارگذاری عکس درون ویرایشگر و مدیریت رسانه
سلام
من از ویرایشگر پیشفرض جوملای 1.5 (TinyMCE) در حالت توسعه یافته استفاده می کنم. یک مشکلی که داره اینه که هنگام درج عکس، فقط آدرس عکس رو میگیره و مثلا بر خلاف mostlyce امکان بارگذاری عکس رو در همون جا نمیده
1-این مشکل قابل حله؟ چطور میشه کاری کرد همونجا عکس هم بشه بارگذاری کرد؟
2-اگر جواب منفیه، آیا میشه از mostlyce برای جوملا1.5 استفاده کرد؟ کسی لینک دانلود داره؟
3-در مدیریت رسانه هم دکمه بارگذاری عکس کار نمیکنه. با ie8 و ff4 تست کردم حتی با avant اما دکمه اش کار نمیکنه.چکار باید بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2011 06:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دوست عزیز در حالت توسعه یافته امکانات بیشتری به ویرایشگر اضافه میشه از اون چیزی کم نمیشه
خوب دقت کنید میابید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
پلاگین درج تصاویر در جوملای پیشفرض در زیر ویرایشگر مدیریتی جوملا موجود هست ! آیا برای شما نیست !؟
یک جوملای خام تیم مامبولرن را نصب کنید ! ببینید هست !
شاید در جوملای شما پلاگین مدیریتی آن غیر فعال یا حذف شده باشه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
مرصاد جان جواب شما ارتباطی نداشت.اما ممنون
اما نکته آقا مهدی درست بود و من اون دکمه ی درج تصویر زیر ویرایشگر رو ندیده بودم! سپاس
اما دقیقا همون مشکلی که در مدیریت رسانه هست، اینجا هم دیده می شد (ظاهرا همون مدیریت رسانه است که بارگذاری میشه)
یعنی دکمه جستجو (Browse) به سرعت حذف میشه بجاش 3 تا دکمه "انتخاب فایل" + "آغاز آپلود" + "پاکسازی انجام شد" ظاهر میشوند که متاسفانه دکمه انتخاب فایل در هیچ مرورگری عمل نمیکنه
این مشکل چیه و چطوری حل میشه
-
-
احتمالاً فایلهای شما بدرستی آپلود نشده باشند ! بنده بررسی کردم با هیچکدام از مرورگرها جز کروم مشکلی نبود ! با کروم هم مشکل برطرف شد البته !!! بررسی کنید جوملای خام هم مشکل دارد ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام مهدی جان
وقت داری دسترسی بدم خودت ببینی؟
-
-
سلام
از قسمت مدیریت جوملا >> تنظیمات کلی پشتیبانی از فلش را غیر فعال کنید مشکل حل میشه
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
آقا محسن، ممنون حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)