سلام
شما باید فایل configuration.php رو بصورت دستی در هاست در مسیر نصب جوملا بسازید.

سلام
شما باید فایل configuration.php رو بصورت دستی در هاست در مسیر نصب جوملا بسازید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست مننوشته اصلی توسط amir_va [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل از قبل موجود بود اما بازم مشکل پابرجاست
![]()
سلامنوشته اصلی توسط amir_va [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که پاسخ دادید اما پاسخ شما صحیح نیست ! در صورتی که فایل configuration.php در هاست ایشون موجود نبود جوملا راه اندازی نمیشد! همینطور که میبینید ایشون جوملا رو نصب کردن و وارد قسمت مدیریت شدند اما مشکلشون فارسی نبودن سایت است !
و اما جواب شما دوست عزیز :
در همان صفحه که تصویر آنرا قرار دادید ( مدیریت زبان ) از کمبو باکس Filter Location گزینه مدیریت را انتخاب کنید سپس در قسمت پایین زبان فارسی را به صورت پیشفرض انتخاب کنید
مشکل شما حل خواهد شد
یا علی
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام جناب فیروزمندان عزیز
واقعا ممنونم از راهنمایی های شما
این مشکل هم با کمک شما حل شد.
من یه سئوال دیگه دارم از خدمتتون . من هدر سایت رو از کجا بردارم و به جاش یه عکس دیگه بزارم ؟
ممنون از لطف شما
![]()
سلامنوشته اصلی توسط Siam@k [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس زمینه
templates>yougrids>images>metal>header_bg.jpg
لوگو
templates>yougrids>images>metal>logo.png
در پناه حق
سلام و ممنون از جواب شما دوست مننوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یه لینک پخش زنده رادیو دارم میخاستم بپرسم اینو چه جوری در صفحه قرار بدم که پخش کنه .
لینک این هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)