-
مشکل عوض شدن اتوماتیک پسورد Administrator
با سلام
من جوملا 1.5 رو بر روی کامپیوتر خودم نصب کردم و دارم روش کار میکنم. وقتی تغییرات عمده ای رو روی منو ها و صفحات انجام میدم و پیشرفت زیادی رو پیدا میکنم، برای بار بعدی که میخواهم به سایتم ( البته تو همون کامپیوتر خودم ) مراجعه کنم در قسمت پسورد ادمین پیغام خطا میده.
پیغام بصورت زیر هستش:
نام كاربری و رمزعبور تطابق ندارد
JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries
لطفا کمک کنید
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2011 06:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افزونه هایی روکه نصب کردیه اید چه چیز هایی هستند
حروف کوچک و بزرگ و همین طور حروف فارسی و انگلیسی رو رعایت می کنید؟
سیستم عاملتون چیه؟
-
-
البته سریعا Template ها رو پاک کردم ولی باز هم نتونستم وارد صفحه ادمین بشم.
-
-
یک سری Template خریداری کرده بودم. وقتی اونها رو تو پوشه Template کپی کردم دیگه نتونستم وارد ادمین بشم.
- از رمز 1234 استفاده میکنم. چون هنوز تو کامپیوتر شخصی خودمه و به هاست انتقالش ندادم.
- از سیستم عامل ویندوز 7 استفاده میکنم
-
-
سلام
در صورتی که موفق شدید وارد مدیریت بشید پلاگین ها را چک کنید احتمالا Authentication - Joomla و یا User-Joomla غیر فعال است
در صورتی که نمیتونید وارد مدیریت بشید از طریق PHPMyAdmin تیبل Plugins این دو مورد را چک کنید که منتشر شده باشند ( 1 )
یا علی
-
-
جناب فیروزمندان
با سلام و احترام
ممنون از راهنماییتون. ولی در حال حاضر نمیتونم وارد صفحه مدیریت بشم. آیا راهی وجود داره که بتونم وارد صفحه مدیریت بشم. ( مثلا پسوردش رو حذف کنم ). { مثل آموزش تغییر پسور Admin از طریق دیتابیس - که داخل ویکی بود}
با تشکر
-
-
سلام
از روش دوم استفاده کنید :
در صورتی که نمیتونید وارد مدیریت بشید از طریق PHPMyAdmin تیبل Plugins این دو مورد را چک کنید که منتشر شده باشند ( 1 )
یا علی
-
-
ببخشید چطور میتونم وارد PHPMyAdmin و یا تیبل Plugin بشم
-
-
می تونید پسورد رو از طریق دیتا بیس تغییر بدید که البته در این مورد قبلا در انجمن بحث شده و با جستجو می تونید اونو پیدا کنید
-
-
با سلام مجدد
دست شما درد نکنه . با وارد شدن به بحث [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، یک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یه جوملا جدید گرفتم و با روش کپی گرفتن پلاگین از یک جوملا جدید، اونرو به پلاگین قدیمی سایت خودم که مشکل داشت انتقال دادم، و سایتم باز شد.
ولی فقط نمیدونم ممکنه دوباره این اتفاق بیفته یا اینکه باید کار دیگه ای انجام دهم تا شاهد عوض شدن پسورد مدیریت نباشم؟
برای اینکه این اتفاق نیفته باید چکار کنم؟
ضمنا تمام کارهایی رو که تا حالا انجام داده بودم و اطلاعاتی رو که وارد دیتابیس کره بودم رو از دست دادم. آیا روش کارم اشتباه بوده؟ چکار میبایستی انجام میدادم. آیا راهی برای بازگرداندن اطلاعات قبلی هست یا خیر؟
ممنون
ویرایش توسط ardal_2002 : 05-23-2011 در ساعت 08:46 AM
دلیل: اضافه کردن مطلب
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)