-
هنگام لاگین به پنل ادمین میگه user name یا پیسورد صحیح نیست
سلام
من مامبو را نصب کردم و تا پایان نصب به هیچ مشکلی برخورد نکردم اما در مرحله آخر که برنامه یوزر نیم و پسورد را برای ادمین ست می کند من پسورد خودم را وارد کردم و دیدم کار نکرد و پیغام خطای خود برنامه را داد " نام کاربری یا کلمه عبور شما صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پائین می باشد, دوباره سعی کنید " بعد از نصب هم باز همین پیغام را داد .لطفاً بگوید چرا این پیغام را می دهد .ضمناً یوزر نیم و پسورد صحیح می باشد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-11-2006 04:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : هنگام لاگین به پنل ادمین میگه user name یا پیسورد صحی
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
لطفا قبل از باز کردن تاپیک جدید جستجو کنید در انجمن
این دو اموزش به شما کمک میکنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قسمت آموزشهای سایت رو مطالعه بفرمائید
-
-
[quote author=mojtaba846 link=topic=3511.msg21461#msg21461 date=1165854709]
سلام
من مامبو را نصب کردم و تا پایان نصب به هیچ مشکلی برخورد نکردم اما در مرحله آخر که برنامه یوزر نیم و پسورد را برای ادمین ست می کند من پسورد خودم را وارد کردم و دیدم کار نکرد و پیغام خطای خود برنامه را داد " نام کاربری یا کلمه عبور شما صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پائین می باشد, دوباره سعی کنید " بعد از نصب هم باز همین پیغام را داد .لطفاً بگوید چرا این پیغام را می دهد .ضمناً یوزر نیم و پسورد صحیح می باشد.
[/quote]
یه فایل متنی با notpad ایجاد کنید .
حالا اینو توش تایپ کنید :
کد:
<?php
echo md5("passwod");
?>
فایل رو بصورت پی اچ پی ذخیره کنید .به جای کلمه Password هم پسورد مرود نظرتونو توش بنویسید و بعد ذخیره کرده و توی لوکال هاست یا هاست تست کنید .
یک کلمه بلند به شما می دهد که آنرا کپی کنید .
حالا به دیتا بیس مراجعه کرده و این رو به جای پسورد قبلی Paste کنید .
حالا پسورد شما همونی شده که می خواستید .
-
-
سلام
راهي كه شما گفتين كاملا درسته اما راه ساده تري هم هست واون نوشتن مستقيم پسورد در PHPMyAdmin در فيلد مربوطه هست . اما بايد Function رو MD5 قرار بديم .
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)