-
سوال در مورد virtuemart
سلام دوستان ببخشیدتازه کارم من کامپوننت vituemart رو تو جوملام گذاشتم محصولاتی که درست کردم تو این برنامه چه جوری وکجای سایت من نمایش داده میشوند ومن چه جوری میتوانم محل نمایش این محصولات را در یکی از صفحات سایت تعیین کنم و آدرسش رو تعیین کنم؟ .با تشکر از لطف شما دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2011 11:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از طریق ایجاد یک آیتم منو جدید و انتخاب virtuemart می توانید محصولات را نمایش دهید
موفق باشید
-
-
شما اول بايد ويرچومارت خودتون رو فعال كنيد در قسمت ماژولها اول بايد ماژول ويرچو مارت رو فعال كني
-
-
با سلام و خسته نباشید
من از فروشگاه virtuemart استفاده می کنم
در قسمت ادمین و در بخش بالای کامپوننت گزینه ای به اسم extend وجود داشت که اون رو فعال کردم و کامپوننت به صورت تمام صفحه شده .
اما هر کاری می کنم نمی تونم به حالت اولیه که گزینه های virtuemart در سمت راست بود برگردم .
لطفا کمک کنید که باید چه کار کنم
-
-
شما حالا این همه گزینه رو ول کردی رفتی چسبیدی به extended layout
فارسیش رو خواستی دوست من بگو در اختیارت بزاریم، هرچند من که چند روزه توش موندم
-
-
دوست عزیز نیکی و پرسش اگه امکان داره همینجا قرار بدید که دانلود کنم .
خیلی زحمت کشیدم که چیزی که می خوام در بیاد . دوباره کاری می خوام نشه .
ممنون
-
-
من که با virtuemart به نتیجه ای نرسیدم، و آخرش دارم سفارش طراحی رو میدم
من نمیدونم چه جوری از virtuemart به عنوان یه فروشگاه فارسی استفاده میکنن. تا حالا ندیدم نمونش رو دوستان اگه دارن بزارن ما هم ببینیم چون که به هر حالت میزان مالیات رو میزنه حتی 0، دو حالت هم داره bullding و shipping یعنی دو آدرس شما باید وارد کنید. اصلا معنی نمیده واسه فروشگاه فارسی. من به جوابی نرسیدم ، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه، یعنی باید سفارش یه سبد خرید ساده رو بدم یعنی جوملا فارسی نداره ؟؟؟
آپلود نمیکنم دوست عزیز چون همه جا پیدا میشه، یکم جستوجو میخواد، حتی فکر کنم تو 4shared هم باشه. فقط راهنمای نصب مهمی داره که باید پوشه ها رو دقیقا توجه کرد تا اشتباه نشه/ فایل language رو باید جای گزین کنید اونم در این مسیر جوملا -
administrator\components\com_virtuemart
راستی language باید با همون ver virtuemart سازگار باشه معمولا 1.1.7 هست. اگه نباشه به این صورت نمایش میده "؟؟؟؟؟"
فروشگاه tienda خیلی بهتر هست اما فارسی نشده، میتونید فارسیش کنید یا فارسیش کنند.
-
-
به این تاپیک مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام خدمت دوستان
برای استفاده از ویرچو مارت اول با روش های پرداخت و کلاس های پرداخت در ایران اشنا باشید
پیروز باشید
-
-
منظورتون اضافه کردن کد های php بصورت class هست، برای روشهای جدید پرداخت !؟
من قسد دارم tienda ور به شخصی بدم که php کار میکنه برای همین تغییرات.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)