-
راهنمایی برای راه اندازی یک سایت بر پایه جوملا
سلام.
من کم و بیش با جوملا 1.5 البته لوکال کار کردم ، الان یه موسسه آکادمیک می خواد سایت راه اندازی کنه من جوملا رو پیشنهاد دادم ، یعنی از امکانات قدرتمندش گفتم و ... اونا هم مایلند سایت رو با جوملا راه اندازی کنند.
حالا چند تا سوال دارند که با اجازتون من اینجا می پرسم،اما قبلش اینو بگم که:
- من به استناد جواب هایی که از اینجا می گیرم ، به اونا اطلاعات می دم و تو راه اندازی سایت بهشون کمک می کنم ، لطفا اینو در نظر داشته باشید و بهترین گزینه رو به من معرفی کنید.
- این موسسه مشکلی با افزونه های تجاری نداره ، فقط می خواد سایتش آبرومند باشه ، پس اگه از بین افزونه های تجاری هم چیزی سراغ دارید که بتونه به ما کمک کنه لطفا دریغ نکنید .(البته منظورم فقط معرفی افزونه هست)
خب سوالات :
1- به نظرتون برای یه سایت آکادمیک ، از چه قالبی استفاده کنیم بهتره؟
2- یه افزونه ای می خوایم که مثلا سرتیتر اطلاعیه ها و اخبار رو با افکت خاصی (مثلا حروف چین) بیاره و بعد با کلیک رو هر کدوم ، متن اصلی مربوطه رو نشون بده،چیزی سراغ دارید؟
3-اگه بخوایم یه سری تصویر به صورت تصادفی داشته باشیم از چه افزونه ای استفاده کنیم بهتره؟
4-یه گالری عکس محدود هم می خوایم فقط در حد نمایش چندتا عکس از نمای خارجی موسسه ، کلاس ها ، سالن مطالعه و ...
5-اینو هنوز مطمئن نیستم ولی شاید بخوان سایت دو زبانه باشه ، چه افزونه ای رو پیشنهاد می کنید؟
6- افزونه ای به عنوان گالری ویدیو هم وجود داره؟
فعلا همین ، منتظر جواب دوستان می مونم.
با اجازه تون سوالات احتمالی دیگه رو هم تو همین تاپیک می پرسم.
بی نهایت سپاس گزارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2011 09:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
1.سلیقه ای هست و باید خودتون در بین قالبهای موجود انتخاب کنید !
2.برای اینکار میتونید در قالب سایت اینکار را انجام دهید و نیاز به افزونه خاصی هم نیست ! نیازمند دانش کافی به کدنویسی هستش !
3.در افزونه های جوملا به تعداد کافی برای این مورد ماژول موجود هست و فقط نیاز داره یک جستجوی کوچک داشته باشید !
4.برای اینکار هم میتونید از ماژولهای متفاوت و پلاگین های متفاوت استفاده کنید ! نمونه خاصی مد نظرتون هست لینک بدید که بهتر بشه معرفی کرد !
5.برای دو زبانه جومفیش !! ولی برخی مواقع نصب یک جوملای دیگر هم پیشنهاد میشه !
6.بله ! بطور مثال بنده از پلاگین allvideo بیشتر مواقع استفاده میکنم. بصورت تخصصی کامپوننتهایی نیز موجود هست که بسته به نوع کار باید انتخاب شوند !
لطفاً به قوانین انجمن نیز توجه کنید و سوالات خود را جداگانه مطرح نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
بی نهایت ممنون آقای مهدی.
در مورد تاپیک های جداگانه ، باشه ، حتما ، از این به بعد همین کار رو می کنم.
در مورد سوال 5 که گفتین نصب یه جوملای دیگه پیشنهاد می شه ، متوجه منظورتون نشدم ، می شه بیشتر توضیح بدید؟
ویرایش توسط Salib : 05-24-2011 در ساعت 08:10 PM
-
-
یک جوملا برای بخش فارسی و یک جوملا برای بخش انگلیسی !!!
برخی مواقع اینکار بهتر و برخی مواقع استفاده از جومفیش پیشنهاد میشه ! باید دید کدام بهتر و کار را ساده تر میکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)