سلام. وقتی موضوعی را سرچ میکنیم و به یک صفحه از مامبو لرن می رسیم بطور اتومات به جوملا فارسی منتقل میشیم ... وبه صفحه اصلی.وحالا باید اینجا دنبال سوالمون بگردیم.
خواهش می کنم یک فکری برای این بکنید.

سلام. وقتی موضوعی را سرچ میکنیم و به یک صفحه از مامبو لرن می رسیم بطور اتومات به جوملا فارسی منتقل میشیم ... وبه صفحه اصلی.وحالا باید اینجا دنبال سوالمون بگردیم.
خواهش می کنم یک فکری برای این بکنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
متاسفانه متوجه مشکل شما نشدم.
تمام مطالب انجمن مامبولرن در این انجمن قرار گرفته که شما با سرچ در همین انجمن میتونید به اون مطلب خاص دسترسی داشته باشید.
اگر مشکل دیگه ای هست بفرمایید تا بررسی و حل کنیم
یا علی
شما درست می فرمایید ولی در نظر بگیرید که کاربران با جستجو به انجمن مامبولرن هدایت میشن .بهتر نیست که همونجا جوابشون را بگیرن و مثلا برای تاپیک جدید به اینجا هدایت بشن؟
دوست عزیزنوشته اصلی توسط javad998 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انجمن مامبولرن به جوملا فارسی منتقل شده، شما می تونید در انجمن جدید جوملا فارسی (مامبولرن) هر مطلبی رو که مد نظرتون هست جستجو کنید.
یا علی
دروود
از نظر فنی مسائل فنی زیادی بوده که اینگونه تنظیم شده
همون طور که جناب فیروزمندان و hamidy عزیز بیان کردند شما کافی هست کلمات کلیدی خودتون رو در همین انجمن جستجو کنید > در این انجمن امکان جستجو پیرفته هم برای شما فراهم شده
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من متوجه منظورتون هستم و به مدیریت انجمن این موضوع رو منتقل کردم.
چند تا راه حل داره برای مشکلتون:
1. وقتی صفحه داره بارگذاری می شه، stop بزنید.
2. مرورگرتون رو تنظیم کنید برای سایت مامبولرن، عملیات فوروارد رو صورت نده. (این قابلیت در مرورگر اپرا وجود داره.)
3. وقتی صفحه داره باز می شه، شماره تاپیک رو نگاه کنید و بر اساس اون شماره تاپیک رو به صورت زیر قرار بدید. forum.joomlafarsi.com/threads/TUPIC_NUMBER
یا علی
متشکرم از راه حلتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)