سلام
من با قسمت تماسهای مشکل دارم
وقتی کاربری وارد قسمت تماس با ما در جوملا میشه و پیامی رو می نویسه و میفرسته پیغام از ایمیل شما سپاسگذاریم هم روی صفحه نشون داده میشه ولی ایملش برای من ارسال نمیشه!!!!
به ادمین لینک دادم ایمیلم رو هم وارد کردم

سلام
من با قسمت تماسهای مشکل دارم
وقتی کاربری وارد قسمت تماس با ما در جوملا میشه و پیامی رو می نویسه و میفرسته پیغام از ایمیل شما سپاسگذاریم هم روی صفحه نشون داده میشه ولی ایملش برای من ارسال نمیشه!!!!
به ادمین لینک دادم ایمیلم رو هم وارد کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر مشکل از تنظیمات نباشه که یا ایمیل درست نباشه یا ایمیلی برای شما ارسال نشه (در قسمت مدیریت کاربران کاربر مربوط رو برای ویرایش باز کرده و ببینید دریافت ایمیل از سیستم برای اون در چه وضعی قرار داره)،نهایتا smtp رو بررسی و تنظیم کنید
ویرایش توسط sahama : 05-24-2011 در ساعت 06:04 PM
سلام
ببخشید
اگه از تابع ایمیل پی اچ پی استفاده کنیم و smtp نداشته باشیم چی؟
وقتی که کاربری ثبت نام میکنه یا مطلبی ارسال میکنه ایمیل برای من میاد
فقط این ایمیل قسمت تماس ها است که نمیاد یعنی نظرات اصلا برا کسی ارسال نمیشه به کاربران دیگه هم که لینک می کنم باز هم ایمیل برای اونها هم نمیره
از تابع ایمیل php استفاده می کنم
آدرس ایمیل ها رو چک کردم درست بود من با نسخه قبلی جوملا1.5.22 بدون مشکل کار می کردم
سلامنوشته اصلی توسط محمود مراديان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تابع رو بسته باشن چاره ای نخواهید داشت !!! جز اینکه از جیمیل استفاده کنید و تنظیمات جیمیل رو انجام بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامنوشته اصلی توسط qazwsxedc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه جوملا ؟
انتشار کدام تیم ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جوملا انتشار مامبو لرن 1.5.23
من با نسخه های قبلی جوملا کار کردم و کار با این سی ام اس رو به خوبی بلدم
فکر می کنم یک جای کار مشکل داره
چون همین نسخه هم بار اول که نصب کردم خوب کار می کرد ولی بعد از چند روزکه مرتب مطلب میزاشتم اینجور شده
تنظیمات مربوط به قسمت تماس با ما رو از همون روز اول که تنظیم کردو و خوب کار می کرد دیگه تغییر ندادم
یعنی اول خوب کار می کرد ولی چند روز بعد بدون اینکه هیچ تغییری بدم دیگه کار نمی کرد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)