سلام من با html یه صفحه طراحی کردم که یه table هست میخواستم ببینم که این رو در یکی از صفحات سایتم چه جوری قرار بدم ؟در ضمن کد هاشو یه سری کپی پیست کردم تو یه صفحه جدید از مطلب جدید اما هم به هم ریخت هم رنگاش بعضی هاش نیومد چی کار کنم ؟ مرسی

سلام من با html یه صفحه طراحی کردم که یه table هست میخواستم ببینم که این رو در یکی از صفحات سایتم چه جوری قرار بدم ؟در ضمن کد هاشو یه سری کپی پیست کردم تو یه صفحه جدید از مطلب جدید اما هم به هم ریخت هم رنگاش بعضی هاش نیومد چی کار کنم ؟ مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
قبلش باید ویرایشگر رو خاموش کنید!
از تنظیمات کلی میتونید اینکار رو انجام بدید و بعد از ساختن مطلب و ... به ویرایشگر اصلی بازگردانید !
ویرایشگر خودش کدهای خاصی رو ویرایش میکنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
می تونید پاکسازی کد رو هم برای ویرایشگر خاموش کنید که برای این کار باید به پلاگین ویرایشگر مربوط برید و در تظیمات اون این کار رو انجام بدید
ببخشید من متوجه نشدم از تنظیمات کلی میتونید اینکار رو انجام بدید و بعد از ساختن مطلب و ... به ویرایشگر اصلی بازگردانید ! یعنی چی؟ تنظیمات کلی منظور چیه وکجاست دقیقا میشه دقیق تر آدرس بدید؟ چون من خیلی وارد نیستم
ویرایش توسط 8613493 : 05-26-2011 در ساعت 07:25 AM
در تنظیمات کلی میتونید نوع ویرایشگر رو انتخاب کنید ! شما وارد تنظیمات کلی بشید خودتون پیداش خواهید کرد !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)