-
کامپوننت فارسی سیستم دیوار
به نام خدا
همیشه یکی از بیشترین نیاز های مدیران سایتها ایجاد ارتباط گسترده با کاربران بوده و هست و در این بین بیشتر مدیران سایتها رو به افزونه ها و یا cms های ایجاد جامعه ی مجازی می اورند.
افزونه ای که هم اکنون برای شما آماده نمودیم مهمترین امکان شبکه های کجازی یعنی سیستم دیوار را فراهم میکنه و شما به راحتی میتونید بدون دردسر به سیستم جوملا ی خود این قابلیت ارزش مند را اضافه کنید.
امکانات این افزونه:
- اضافه کردن سیستم دیوار
- امکان دنبال کردن کاربران
- امکان تعریف اواتار
- آپلود فیلم،موزیک،عکس و...
- نظر دهی به تمام پروفایل های کاربران
- نظردهی به ارسالات کاربران
-مدیریت قوی و همراه با تجزیه و تحلیل اطلاعات
- مسدود سازی کابران
و...
به شما پیشنهاد میکنیم حتی اگر نیازی به این افزونه ندارید آن را ۱ بار نصب کنید تا به قدرت آن پی ببرید.
نسخه دمو انگلیسی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی شده توسط:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-25-2011 09:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مرسي ، اين كامپوننت خيلي جالبي هست ، ولي كامپوننت فيس وال بنظرم خيلي بهتر و قويتر هست ، بيشتر شبيه فيس بوكه ولي خب تجاري هست ، من اين كامپوننت رو فارسيش كردم و نسخه دموش رو ميتونيد توي سايت من ببينيد
-
-
درسته اما فک کنم همیشه رعایت کپی رایت خوب باشه!
+
این کامپوننت به هم به طور مستقل میتونه باشه و هم ترکیب بشه اما به نظر میاد اونی که شم گفتین حتما باید ترکیب بشه!
-
-
سلام
من نگفتم رعايت كپي رايت چيز بدي هست !
ضمنا اين كامپوننت سه نسخه داره ، مستقل براي جوملا ، براي جومسوشيال و براي كامپروفايلر
و اگر نگاهي به سايت سازنده ش بندازيد لايسنس خريدش رو ببينيد ، نوشته كه شما ميتونيد كامپوننت رو خريداري كنيد و روي هرچقد دامين كه دوست داشتيد نصب كنيد و يا هرچي ديگه ، ولي پشتيباني فقط براي يه دامين هست ، من هم اين رو براي نمايش گذاشتم نه انتشار
-
-
منم که نگفتم شما گذاشتی!
فقط گفتم حالا که اون تجاریه و ملت بیشتر دنبال رایگان هستند این بیشتر میتونه کار همه رو راه بندازه!
امیدوارم سوء برداشت نشده باشه
-
-
نه اتفاقا كار شما رو ميپسندم ، ترجمه شما رو با اسم خودتون رو توي يه انجمن براي دانلود گذاشتم ، حتما مورد استفاده قرار ميگيره ، يك افزونه ديگه ي هم هست بنام AWDwall جوم وال ، كه دقيقا شبيه فيس وال عمل ميكنه و سه نسخه داره ،* با كمي تفاوت اين دوتا كامپوننت و كامپوننتي كه شما معرفي كرديد عمل ميكنند
-
-
ظاهرا لینک پست اول برای بعضی از دوستان کار نمیکنه (عجیبه!)
ان هم یک لینک دیگه:
-
-
سلام به همگی
آقا سجاد این لینک جدیدتون هم برای من کار نکرد
این لینک رو از سایت خودتون گرفتم
کار می کنه
موفق باشید
-
-
بله کاملا حق با شماست متاسفانه سئو سایت کاملا خراب شده :S
لینک مستقیمی هم که شما لطف کردید به زودی دچار مشکل میشه (چون به زودی هات لینکینگ فعال میشه)
بهترین لینک اینه که ثابت هست:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)