-
من مشکلم رو تو این تاپیک مطرح کرده بودم که گفتن باید اکانت پولی داشته باشی. امکانش هست یکی از دوستان که اونجا اکانت پولی دارن موضوع رو پیگیری کنن؟(البته عذر میخوام جسارته)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-28-2011 04:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست من اگه قرار بود که من مجوز jatc بگیرم که دیگه نمیرفتم قالب بخرم تا این مشکلات برام پیش بیاد خیلی راحت دانلودش میکردم. نشستم با خودم حساب کردم اگه قالبی که میخوام رو بخرم خیلی به صرفه تر هستش ولی اشتباهم همین بود که مجوز رو نگرفتم.(به نظرم بیشتر ضرر کردم)
ویرایش توسط iRo.ubukan : 05-28-2011 در ساعت 07:39 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از افزونه خاصی استفاده نکرده اید؟
جهت درج مطالب افزونه خاصی دارید؟

نوشته اصلی توسط
iro.ubukan
آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم
اگر سرویس دهنده شما دسترسی داره ایشون مشکل شما رو مطرح کنه

نوشته اصلی توسط
مهدی.
به هر حال ما هم طبق قوانین نمیتونیم به سیستمهای تجاری پشتیبانی بدیم !
قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

نوشته اصلی توسط
iro.ubukan
دوست من اگه قرار بود که من مجوز jatc بگیرم که دیگه نمیرفتم قالب بخرم تا این مشکلات برام پیش بیاد خیلی راحت دانلودش میکردم. نشستم با خودم حساب کردم اگه قالبی که میخوام رو بخرم خیلی به صرفه تر هستش ولی اشتباهم همین بود که مجوز رو نگرفتم.(به نظرم بیشتر ضرر کردم)
خرید jatc 70 دلار هست و شما به قالب های بیشتری دسترسی دارید.
چنانچه هنوز مشکل دارید یوزر و پسورد سایتتون رو برای یکی از اعضای تیم جوملا فارسی پ خ کنید. تا دوستان بررسی کنند.
در پناه حق
-
-
دوست من احتمالا پلاگین ja thumbnail رو فعال کردین!!!
غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
pars247
دوست من احتمالا پلاگین ja thumbnail رو فعال کردین!!!
غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه؟
مشکل حل شد , خدا اجر دنیا و آخرت رو بهتون بده واقعا دیگه کلافه شده بودم بابت راهنمایی خیلی ممنونم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)