سلام. من هر آرتیکلی که میزنم با اینکه تصاویر رو در جای خودشون و بین مطالب قرار میدم ولی بعد از انتشار مطلب همه تصاویر یکجا نشون داده میشن!
چیکار کنم که اینطوری نشه و هر عکسی سر جای خودش باشه؟

سلام. من هر آرتیکلی که میزنم با اینکه تصاویر رو در جای خودشون و بین مطالب قرار میدم ولی بعد از انتشار مطلب همه تصاویر یکجا نشون داده میشن!
چیکار کنم که اینطوری نشه و هر عکسی سر جای خودش باشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان کسی نیست به یه همچین مشکلی برخورده باشه؟
دروود
مطالب خودتون رو ابتدا وارد ورد پد یا تکست کنید و سپس انتقال بدید و بعد تصویر رو وارد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
کاری که فرمودید رو انجام دادم ولی تغییری نکرد.
شما از افزونه خاصی استفاده نکرده اید؟
منظورتون از افزونه خاص رو متوجه نشدم اما افزونه هایی که استفاده کردم همگی مربوط به خود قالب هستن و تا حالا افزونه ی دیگه ای نصب نکردم.
دوستان لطفا این حقیر رو راهنمایی بفرمایید. من تو فروم سازنده قالب هم سوال رو مطرح کردم ولی میگن شما باید اکانت پولی داشته باشید تا جواب رو بگیم.(آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم)
آدرس سایتت رو بهم پیام خصوصی کن ، ببینم دقیقا مشکلتون چیه.
سلام
به هر حال ما هم طبق قوانین نمیتونیم به سیستمهای تجاری پشتیبانی بدیم !نوشته اصلی توسط iRo.ubukan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اگه شما قالب رو خریداری کردید باید مجوز jatc رو داشته باشید.نوشته اصلی توسط iro.ubukan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر ندارید از سرویس دهنده هاستتون(که قالب رو برای شما خریداری کرده) بخواهید این موضوع رو پیگیری کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)