نقل قول نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از افزونه خاصی استفاده نکرده اید؟
جهت درج مطالب افزونه خاصی دارید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iro.ubukan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم
اگر سرویس دهنده شما دسترسی داره ایشون مشکل شما رو مطرح کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

به هر حال ما هم طبق قوانین نمیتونیم به سیستمهای تجاری پشتیبانی بدیم !
قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط iro.ubukan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من اگه قرار بود که من مجوز jatc بگیرم که دیگه نمیرفتم قالب بخرم تا این مشکلات برام پیش بیاد خیلی راحت دانلودش میکردم. نشستم با خودم حساب کردم اگه قالبی که میخوام رو بخرم خیلی به صرفه تر هستش ولی اشتباهم همین بود که مجوز رو نگرفتم.(به نظرم بیشتر ضرر کردم)
خرید jatc 70 دلار هست و شما به قالب های بیشتری دسترسی دارید.

چنانچه هنوز مشکل دارید یوزر و پسورد سایتتون رو برای یکی از اعضای تیم جوملا فارسی پ خ کنید. تا دوستان بررسی کنند.

در پناه حق