-
تغییر قالب به قالب رایگان joomlart
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز و گرامی عرض به حضور شریفتون من الان چند دقیقه ای رو تو سایت جستجو کردم اما متاسفانه مشکلم حل نشد . من یکی از کاربران تازه کار جوملا هستم و حالا میخوام قالب خودم رو به یکی از قالب رایگانهای سایت joomlart تغییر بدم این هم لینک قالب مورد نظرم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]t
عرض به حضورتون از اونجایی که من هنوز یاد نگرفتم قالب سایت رو عوض کنم از شما درخواست کمک میکنم البته میدونم پستهای زیادی در این رابطه وجود داشتند اما باور کنید پیدا نکردم لطفا من رو کامل راهنمایی کنید من از جوملا نسخه 1.5.22 استفاده میکنم باید چکار کنم آپلود کنم ؟ یا ... و اگه بخوام رنگ پس زمینشو عوض کنم چکار باید بکنم ممنون از همه دوستانی که بهم کمک میکنند موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-25-2011 09:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کتاب رو بخونید بسیاری از مشکلاتتون حل می شه
-
-
سلام مجدد از راهنماییت ممنونم کارم رو تا حدودی راه انداخته اما الان این پیغام میاد = خطا! نمیتواند فایل xml نصب را در بسته بیابد ممنون میشم راهنماییم کنی کتاب فوق العاده ای هست واقعا ممنون
-
-
حل شد دوست عزیز سرچ کردم تو انجمن و جواب مشکلم رو پیدا کردم از کمکت ممنون موفق باشی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)