-
مشکل در تایپ فارسی و انگلیسی
با سلام ...
در مورد تایپ مطالب فارسی و انگلیسی آیا راهی وجود دارد که دقیقا آن چیزی که در ورد می بینیم را در جوملا هم ببینیم ؟ مشکل اینجاست که من میخوام یک عدد با واحد آن که انگلیسی هست را تایپ کنم اما واحد به جای سمت راست در سمت چپ قرار می گیرد و هر کاری هم میکنم نمیتوانم آن را درست کنم .
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2011 07:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
معمولا این موارد با تغییر Direction در ادیتور قابل حل هست. تست کنید اگر جواب نگرفتید مثال دقیقی بزنید تا بهتر راهنمایی کنیم
یا علی
-
-
با تغییر direction درست میشه اما مشکل اینه که کل خط را تغییر جهت میده نه چندتا کلمه را
مثلا :
بارهای Horizontal به میزان Kn/m 890 و Vertical به میزان
باید 890 سمت چپ واحد قرار بگیره (Kn/m) اما من هر کاری میکنم نمیشه و همیشه سمت راست قرار میگره ... مگه اینکه جهت را عوض کنیم که در این صورت هم کل خط تغییر جهت پیدا میکنه .
با تشکر
-
-
سلام
ادیتور خودتون در حال توسعه یافته و معمولی امتحان کنید، معمولاً نوشته ها در ادیتور به همون شکلی که گفتید نمایش داده میشه اما س از ذخیره به خاطر استایل های قالب خودش درست میشه.
برای تغییر امکانات ادیتور خود به توسعه یافته مسیر زیر رو دنبال کنید:
مدیریت > افزونه ها> مدیریت پلاگین ها > tiny - mce یک گزینه تحت نام تابعی وجود داره که سه حالت داره ، هر سه حالت رو امتحان کنید.
-
-
ممنون ولی اصلا من مشکلی با توسعه یافته بودنش یا نبودنش ندارم ... الان توسعه یافته هست ... مشکل اینه که تغییر جهت روی کلمه اعمال نمیشه بلکه روی یک خط اعمال میشه برای همین نمیشه توی یک خط هم فارسی و هم انگلیسی به صورتی که در بالا گفتم داشت .
در مورد قالب هم من روی چند فالب امتحان کردم و در تمام آن ها به همین صورت بود . اگر می تونید این جمله به صورت درست در جایی بهم نشون بدید ممنون میشم تا بفهمم مشکل از کجاست .
با تشکر
-
-
سلام
آدرس سایت و صفحه ای که این مشکل را دارد قرار بدید بررسی کنیم. شاید مشکل از قالب شما باشه !
ویرایشگر استایلش را از قالب میخواند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام ...
راستش فعلا توی لوکال دارم این کار را انجام میدم . اما همین جمله ای که بالا گفتم را در قالب پیش فرض جوملا تست کنید . باز هم همینگونه می شود .
-
-
سلام
جوملای تیم خودمون رو من تست کردم ! با قالب پیشفرض این مشکل رو نداشت !!! از کدام انتشار جوملا استفاده میکنید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
منم از جوملای خودمون (همون مامبولرن
) استفاده می کنم . اما این متن را به هیچ عنوان نمی تونم درست ببینم .
بارهای Horizontal به میزان Kn/m 890 و Vertical به میزان
یعنی همینطوری که اینجا هست میبینم ... در صورتی که باید 890 سمت چپ بره
شاید بهتر باشه یه جایی بزارم که شما هم بتونید ببینید.
-
-
یکجا آنلاین کنید !! من که توی همین فروم هم مشکلی نمیبینم !!! بطور مثال گزینه a را در گزینه b و در صفحه anabdj !!!!
همونطور که میبینید در اینجا هم من بدون مشکل متن رو میگذارم ولی شما نمیتونید !!! شاید مشکل از جای دیگه باشه !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)