سلام
در جوملا وقتی کسی ثبت نام می کند می تونه مطلب ارسال بکنه حالا می خواستم بدونم باید چی کار کنم که هر وقت هر کاربری اومد یک مطلب ارسال کنه اون مطلبش به صفحه خاصی که تعریف می کنم بره ؟؟![]()

سلام
در جوملا وقتی کسی ثبت نام می کند می تونه مطلب ارسال بکنه حالا می خواستم بدونم باید چی کار کنم که هر وقت هر کاربری اومد یک مطلب ارسال کنه اون مطلبش به صفحه خاصی که تعریف می کنم بره ؟؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بخش و مجموعه رو مشخص کنید و در منو از بخش مجموعه مورد نظر استفاده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
در کجا برم و مشخص کنم ؟؟
چرا کسی جواب نمده ؟؟
من به عنوان مدیر از کجا بخش مجموعه ها رو مشخص کنم به طوری که هر کاربری یک مقاله ارسال کرد به همون مجموعه بره ؟؟؟؟؟
سلامنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا مهدی اینی که نوشتی خیلی گنگ است.مربوط به نسخه 1.5 است یا 1.6 ؟
از جوملا 1.6 استفاده بفرمایید
برای اینگونه موارد جوملا 1.6 بسیار مناسب تر عمل می کنه
خب میشه توضیح بدی تو جوملا 1.6 باید چی کار کنم ؟؟
سلامنوشته اصلی توسط mohmon [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت های زیر همگی برای این منظور نوشته شدند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)