-
Firebug
سلام دوستان
من همش در حال سوال بودم، حالا این افزونه فایر فاکسو پیدا کردم که خیلی مفید بود برای من که خیلی کدنویسی یاد ندارم و گفتم بیام اینجا معرفی کنم شاید برای کسانی که مثل من خیلی حرفه ای نیستن هم کارگشا باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اینجا هم میتونین دانلودش کنین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کلن خوبه یک بخشی هم باشه که موضوعات و افزونه های مفیدی رو که پیدا میکنیم معرفی کنیم. ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2011 01:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ممنون که معرفی کردید و لینک دادید.
توضیح بیشتر برای این افزونه فایرفاکس موزیلا اینکه با این افزونه میتوانید سورس خروجی و نهایی سایتها را مشاهده کنید و در همانجا هر تگ و کدی را تغییر دهید و اتفاقی که بعد از تغییر دادن خواهید دید را همانجا آنلاین و بدون ذخیره مشاهده کنید.
قابل توجه افرادی که از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن و یا میخوان کدی رو در اکسپلورر هم بررسی و رفع مشکل کنند که با زدن f12 در هنگام مشاهده سایت در نسخه های 7 , 8 , 9 کسپلورر میتونید از دولوپر این نرم افزار نیز استفاده کنید که مشابه فایرباگ عمل میکنه.
در قسمت متفرقه میتوانید اینگونه موارد را توصیه کنید. اگر تعداد تاپیکها بیش از انتظار باشد بخشی جداگانه در متفرقه ایجاد خواهد شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)