-
قرار دادن فایل صوتی در جوملا Joomla_Persian_1.5.23-Stabler
سلام خدمت شما دوست عزیز خسته نباشید ببخشید که مزاحم شدم من یک مشکلی برام پیش امده و خیلی هم واجب هست ببینین من می خواهم درون جوملا فایل های صوتی با پسوند های مختلف مثلا mp3 فایل بگزارم و پسوند این فایل را هم در تنظیمات در سیستم جوملا وارد کردم وقتی این فایل را اپ لود می کنم در قسمت مدیریت رسانه که میرم در پوشه images_storis در این قسمت که می روم دیده میشود که فایل اپ لود شده ولی وقتی میرم در ایجاد مطلب جدید و می خوام اونجا وقتی تصویر رو از اون پایین میزنم فایل هایی رو که اپلود کردم را نشون نمیده حتی با هاست هم صحبت کردم و مشکل از اونجا نبود هاست گفت امنیت فایل رو به 755 تغیر بدم امام باز هم دروست نشد و حتی عدد های دیگه هم امتهان کردم من می خوام نویسنده برای سایت ایجاد کنم و نویسنده ها وقتی مطلب می زارند فایل صوتی هم بتونن بزارن ایا راه دیگه ای هست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2011 04:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
بهترین راه استفاده از نرم افزار های برقراری ارتباط با FTP هست مانند FileZilla
از طریق مدیریت این کار رو انجام ندید بهتر هست
ولی اگر مایل هستتید باید به تنظیمات کلی سایت برید و در اونجا پسوند mp3 رو اضافه کنید دقت کنید که این مورد اعمال شده باشد
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام خدمت شما ببینین من عرض کردم در قسمت تنضیمات من ام پی تری رو وارد کردم و مشکلی نداره در مورد اف تی پی هم امتهان کردم ولی باز هم نشد .حتی اگه با اف تی پی هم بشه من می خوام که به نویسنده ها ی سایت بتونند فایل اپلود کنند و این که با اف تی پی نمیشه چون به همه فایل ها دسترسی پیدا می کنند ممنون میشم یک راه حل بگید
-
-
از کامپوننت اتچمنت استفاده کن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)