-
معرفی ماجول یا کامپوننتی برای وارد کردن یکباره اطلاعات به صورت کلی
درود
خسته نباشید
من می خواستم چیزی شبیه به دیکشنری آنلاین درست کنم
و چون مقدار داده های این دیکشنری بسیار بالاست من نمی تونم تمام این داده ها رو تک تک وارد جوملا کنم
من فایل دیتابیس این دیکشنری رو به چند پسوند مختلف در اختیار دارمmdb sql xls txt xml
من می خوام تمام اطلاعات داخل این فایل به یکباره وارد جوملا بشه
یعنی کلی اطلاعات داخل این فایل ها هم چیز خاصی نیست فقط دو تا جدول هست که یکیش کلمات به صورت انگلیسی هست
ویکیش به صورت فارسی قرار داره
مثالی از مقادیر فایل sql
کد:
# Dump File # # Database is ported from MS Access #-------------------------------------------------------- # Program Version 3.0.117 CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `movedb`; USE `movedb`; # # Table structure for table 'English' # DROP TABLE IF EXISTS `English`; CREATE TABLE `English` ( `English_Word` VARCHAR(32) NOT NULL, `Word_ID` INTEGER DEFAULT 0, INDEX (`English_Word`), UNIQUE (`Word_ID`) ) ENGINE=myisam DEFAULT CHARSET=utf8; SET autocommit=1; # # Dumping data for table 'English' # INSERT INTO `English` (`English_Word`, `Word_ID`) VALUES ('A', 0); INSERT INTO `English` (`English_Word`, `Word_ID`) VALUES ('A Bomb ', 1); INSERT INTO `Farsi` (`English_ID`, `Farsi_Word`) VALUES (0, 'حرف* اول* الفباي* انگليسي*، حرف* اضافه* مثبت*. '); INSERT INTO `Farsi` (`English_ID`, `Farsi_Word`) VALUES (1
, 'بمب* اتمي*. ');
می خواستم بدونم آیا راهی هست که من بتونم این کار رو انجام بدم؟
من فقط میخوام وقتی کاربر در قسمت جستجو می نویسه
به عنوان مثال
a bomp در جواب جستجو بیاد بمب اتمی
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2011 08:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به نظرم ساده ترین کار اینه که خودت یا کسی که توانایی برامه نویسی کافی داره یه اسکریپت مستقل از جوملا و فقط در محیط sql بنویسه تا داده ها منتقل بشوند
برای اینکار شما فایل sql رو در اختیار داری پس می تونی براحتی کارای لازم رو انجام بدی . متاسفانه توضیح بیشترش خارج از حوصله این بحث است
-
-
از دوستان اگر کسی بتونه این کارو برای من انجام بده من با کمال میل جبران می کنم
و هزینه این کارو پرداخت میکنم
این موضوع برای من خیلی حیاتیه
فقط خیلی برام مهمه که روش این کارو هم یاد بگیرم
اگر نیاز به توضیح بیشتری هست من در خدمتم
dic.amdz.com
من چیزی شبیه به این وب سایت میخوام
-
-
سلام
شما قبلاً این سوال را مطرح فرمودید دوست گرامی !! به شما هم پاسخ داده شد !
میتونم بپرسم دلیل خاصی برای اینکار دارید ؟!
هیچکس تنهاتر از خدا نیسنت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)